Vetovihje: Sveitsi – Puola 25.6.2016

EM-kisojen neljännesvälierät polkaistaan käyntiin Sveitsin ja Puolan yhteenotolla juhannuspäivänä. Meillä on oma näkemyksemme siitä, kumpi etenee jatkoon.

BW eSports FI €100 welcome

A- ja C-lohkojen kakkoset vastakkain.

Heti kärkeen on todettava, että Sveitsi ei yltänyt odotetulle tasolle. Kakkossija heltisi kuitenkin Ranskan jälkeen ja ennen Albaniaa ja Romaniaa. Kolme keskinkertaista esitystä jättivät silti paljon parantamisen varaa jatkopeleihin. Joukkueessa riittää kyllä laatua, mutta saadaanko kaikki ulosmitatuksi?

Puolan pelit ovat sujuneet paremmin. Tasoaan isosti nostanut ja tulevaisuuteen uskova jalkapallomaa on puhuttanut hyökkäyksensä – ja Robert Lewandowskin – osalta. Silti varsinkin puolustuspeli on häikäissyt. Ottelut Pohjois-Irlantia, Ukrainaa ja Saksaa vastaan eivät ole tuottaneet ainuttakaan takaiskua. Saldona 2-1-0.

Vielä on epäselvää, pystyykö Puolan ykkösveskari Wojciech Szczesny palaamaan kehiin avausottelun loukkaantumisensa jäljiltä. Lukasz Fabianski on kuitenkin pätevä korvaaja, eikä Szczesnyn poissaolo näin ollen joukkuetta hetkauta.

Puolan pitäisi olla selvempi suosikki

Tämänhetkisillä kertoimilla meidän on helppoa valita oma puolemme. Kaksikosta Puola on jättänyt itsestään selvästi paremman kuvan, sillä myös hallitseva maailmanmestari Saksa oli kovilla joukkueen kanssa.

Puolaa ei siis sovi aliarvioida jatkopeleissä. Se voi nimittäin yltää todella pitkälle.

Samaa ei voi sanoa Sveitsistä. Xherdan Shaqirin takana ei juuri huipputason pelaajia ole, ja pelin taso on ollut pettymys. Tasoero ja aiemmat tulokset puoltavat siis Puolan jatkopaikkaa.

Pelivalintamme on Puola draw no bet Unibetin kertoimella 1,79. Tasapelillä panos palautuu.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Puola draw no bet
Kerroin: 1,79
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 25.6. klo 16.00
TV:  Yle TV2 klo 15.30