Vetovihje: Kroatia – Portugali 25.6.2016

Lauantain kenties seuratuin neljännesvälierä otellaan myöhäisillasta, kun Kroatia ja Portugali iskevät yhteen Stade Bollaert-Delelisillä.

BW eSports FI €100 welcome

Kroatiaa pidettiin ennalta yhtenä kovimmista haastajista taistelussa EM-turnauksen voitosta. Nyt joukkue on vahvistanut osakkeitaan siinä määrin, että sitä pidetään jopa yhtenä suosikeista. Mestaruudesta on tarjolla tällä hetkellä noin kympin kertoimia.

Kroatia voitti oman alkulohkonsa kaadettuaan Espanjan päätösottelussa 2-1 dramaattisten vaiheiden jälkeen. Tämä esitys osoitti, kuten toki aiemmatkin, että Kroatiaa ei sovi aliarvioida tässä turnauksesa. Turkki, Tsekki ja Espanja eivät ole mitä tahansa vastustajia.

Portugali ylsi pudotuspeleihin niukimmalla mahdollisella marginaalilla kerättyään kolme tasapeliä alkulohkossa (Unkari, Islanti ja Itävalta). Joukkue hallitsi otteluita mielin määrin, mutta tehottomuus vaivasi kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja puolustus seilasi tuuliajolla viimeisessä; 3-3 Unkaria vastaan. Pettääkö Portugali mestaruusodotukset jälleen?

Kroatia on vahvempi

Nyt sekä Luka Modric että Mario Mandzukic – kaksi isoa tähteä – saattavat olla Kroatian miehistöstä sivussa loukkaantumisen takia. Mutta ryhmässä riittää leveyttä, joten riittävän hyviä korvaajia pitäisi löytyä tilalle.

Portugalia on yliarvostettu jopa koomisen paljon, vaikka joukkue ei voittanutkaan suhteellisen kevyessä lohkossaan yhtäkään ottelua. Saldo oli totaalisen surkea, joten Kroatiaa vastaan kyyti voi olla kylmää. Cristiano Ronaldo sentään sai maalihanansa auki viimeksi.

Kroatian esitys Espanjaa vastaan oli kuitenkin huikaiseva, joten tällä hetkellä vaakakuppimme kallistuu vahvasti ykkösmerkin suuntaan.

Kirjoitushetkellä 1×2-markkina näyttää lukemia 2,70-3,10-3,15. Omasta mielestämme Kroatian pitäisi olla selvempi suosikki, joten me lyömme polettimme mieluusti likoon suosikin puolesta.

Pelivalintamme on Kroatian voitto Betssonin kertoimella 2,70.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Kroatia voittaa
Kerroin: 2,70
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 25.6. klo 22.00
TV:  Yle TV2 klo 21.30