Vetovihje: Argentiina – Chile 26.6.2016

Copa American loppuottelu pelataan ensi yönä Suomen aikaa. Argentiina hakee revanssia Chileltä hävittyään viime vuoden finaalin. Onnistuvatko kostotoimet?

BW eSports FI €100 welcome

Euroopassa mestaruudesta kilvoittelee vielä toistakymmentä maajoukkuetta, mutta Copa Americassa on jäljellä enää yksi ottelu – finaali. Se on uusinta viime vuodelta Argentiinan kohdatessa Chilen. Ensin mainittu hakee revanssia kärsittyään rankkarikisatappion vuosi sitten.

Molemmat joukkueet pelanneet väkevästi tämänkertaisessa turnauksessa. Ja nimenomaan tämä kaksikko avasi kisat keskinäisellä yhteenotollaan, josta Argentiina käveli ulos voittajana maalein 2-1.

Sen jälkeen Argentiina on voittanut neljä ottelua ja tehtaillut peräti 16 maalia. Leo Messin toivuttua täyteen pelikuntoon joukkue löysi oikeastaan yhden lisävaihteen. Yhdysvallat kaatui välierissä rökälelukemin 4-0.

Chile taitaa hyökkäyspelin

Finaalissa vastaan asettuva joukkue Chile on sekin suoriutunut mainiosti. Argentiina-tappion jälkeen tasonnousu oli huomattava, mistä kielivät myös neljä perättäistä voittoa ja 15 tehtyä maalia.

Välierässä Meksikoa vastaan Chile paukutti tauluun tylyt lukemat 7-0, ja välierän 2-0-voitto Kolumbiasta oli sekin vahva suoritus.

Yksi asia on selvä: Finaalista tulee kahden hyökkäysorientoituneen maajoukkueen upea näytös. Asetelma puhuu maalien puolesta, joten meille maistuu Pinnaclen kerroin 1,71 yli 2,0 maalista. Eihän se iso ole, mutta haiskahtaa silti ylikertoimelta. Panos palautuu tasan kahdella maalilla.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje:  Yli 2,0 maalia (asian handicap)
Kerroin:  1,71
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Maanantain vastainen yö klo 03.00
TV:   Viasat Sport Finland