Vetovihje: Unkari – Belgia 26.6.2016

Unkari yrittää jatkaa yllätysten tiellä EM-neljännesvälierissä. Sunnuntai-illan myöhäisottelussa vastaan asettuu Belgia.

BW eSports FI €100 welcome

Viikon viimeinen ottelu pelataan Toulousessa, missä kohtaavat turnauksen suurimpiin yllättäjiin lukeutuva Unkari ja Fifa-rankingin kakkonen Belgia.

Unkari onnistui jopa voittamaan alkulohkonsa jätettyään taakse niin Portugalin, Islannin kuin Itävallankin. Avauksessa kaatui Itävalta 2-0, mitä seurasi tasurit Portugalia ja Islantia vastaan. Näin vakuuttavia otteita harva olisi osannut odottaa – emmekä rehellisesti sanoen mekään osanneet.

Belgia puolestaan kärsi avauksessaan tappion Italialle, mutta sen jälkeen Irlanti kaatui puhtaasti 3-0. Päätteeksi Ruotsi kaatui 1-0.

Molemmilla poissaoloja

Tässä vaiheessa turnausta ei ole ihme, että molempien joukkueiden yllä leijuu pari kysymysmerkkiä. Unkarin avainpelaajista Zoltan Gera saattaa olla sivussa tai pelaa ”piikin avulla”. Myös Attila Fiolan tilanne on epävarma.

Belgian leirissä Mousa Dembelen osallistuminen ei ole varmaa, mutta joukkueen nimekkäässä keskikentässä riittää päteviä paikkaajia.

Omissa papereissamme tasoero on selvä Belgian eduksi. Unkari on esiintynyt kisoissa upeasti – sitä ei käy kieltäminen. Mutta silti meillä ei riitä uskoa siihen, että yllätykset jatkuisivat loputtomiin.

Pelivalintamme on siis kakkonen Betssonin kertoimella 1,75.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 kakkonen, Belgia voittaa
Kerroin:  1,75
Peliyhtiö:  Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 26.6. klo 22.00
TV:   Yle TV2 klo 21.30