Vetovihje: Englanti – Islanti 27.6.2016

Me haemme pelikohteen kulmapotkuista myös viimeisessä neljännesvälierässä, jossa kisojen superyllättäjä Islanti haastaa Englannin. Tukehtuuko suosikki ilopilleriin?

BW eSports FI €100 welcome

Aika ajoin loistavia otteita, mutta vastineeksi myös paljon kehnoja jaksoja. Englannin saldoksi jäi kakkossija saldolla 1-2-0 lohkossa, jonka jakoivat Wales, Slovakia ja Venäjä. Englanti kyllä kaatoi Walesin keskinäisessä kohtaamisessa, mutta itseluottamusta söi varmasti se, että ”pikkuveli” sijoittui ylemmäksi lopputaulukossa.

Islannin satumaisen tarinan tuntevat jo kaikki. Reilun 300 000 asukkaan lilliputtisaari on hurmannut koko Euroopan ja jalkapallomaailman laajemminkin. Karsinnoissa Islanti oli suvereeni jättäen taakseen muun muassa Hollannin. Lopputurnauksessa joukkueelle povattiin suuria ongelmia, mutta käteen jäikin kakkossija Unkarin takana. Itävalta ja Portugali jäivät taakse. Saldo oli sama kuin Englannilla: 1-2-0.

Erikoistarjous: Kumppanisivustomme Pelivihjeet.net tarjoaa 100% bonuksen 10Betille ainoana Suomessa (muille 50%). Lue lisää!

Tarjolla maukas kerroin

Pelinkuva lienee ennalta selvä. Aina kun vastus kovenee, Islanti pysäköi bussinsa ja tyytyy jopa vain 35 prosentin pallonhallintaan. Mutta ottamatta joukkueelta mitään pois, Islanti on nimenomaan parhaimmillaan, kun se saa keskittyä siilipuolustukseen ja vastahyökkäyspeliin.

Tämä puhuukin ”kulmakarkeloiden” puolesta.

Tähän mennessä Islanti on hävinnyt ”kulmaottelut” 2-11, 3-5 ja 3-7. Vain Unkaria vastaan vääntö oli tältä osin tasaisempi. Nyt vastassa on kuitenkin selvästi nimekkäämpi Englanti.

Englanti on kulmapotkukone. Laidoilla häärii vahvoja pelaajia, ja joukkue hyödyntää pelikentän reuna-alueita muutenkin mielellään. Englanti on kerännyt enemmän kulmia kaikissa otteluissaan: 6-4, 9-3, 11-0. Vastassa on ollut vastaavanlaisia siilipuolustuksia.

Pelivalintamme on Englanti -4,5 kulmaa (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,90. Kassakone kilahtaa, mikäli Englanti saa vähintään viisi kulmaa enemmän kuin Islanti.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(*= Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Englanti -4,5 kulmapotkua (asian handicap)
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 27.6. klo 22.00
TV:  Yle TV2 klo 21.30