Vetovihje: Wales – Belgia 1.7.2016

Pelimerkit ennakkosuosikille

Puolivälierät jatkuvat perjantain koitoksella, jossa Wales haastaa Belgian Stade Pierre-Mauroylla. Oma pelivalintamme löytyy 1X2-kohteesta.

BW eSports FI €100 welcome

Wales on yksi tämän EM-turnauksen huutomerkeistä heti Islannin jälkeen, vaikka otteet ovat olleet ajoittain keskinkertaisiakin. Avausottelussa tuli voitto Slovakiasta osin kehnollakin esityksellä, ja neljännesvälierässä oli vaikeuksia Pohjois-Irlannin kanssa. Lopulta käteen jäi kuitenkin 1-0-voitto.

Belgiaa pidettiin ennen kisoja yhtenä kovimmista haastajista kärkimaille. Turnaus käynnistyi 0-2-tappiolla Italiaa vastaan, mutta sen jälkeen joukkueen käyrä kääntyi rajusti nousuun. Irlanti, Ruotsi ja Unkari jäivät nollille, ja viimeksi mainittu taipui neljännesvälierässä jopa 4-0-lukemin.

Belgian kannalta huono asia on tässä ottelussa se, että toppari Thomas Vermaelen on pelikiellossa kahden varoituksen vuoksi.

Belgia selvästi edellä

Wales on turnauksen kahdeksan parhaan joukossa, mikä on hieno suoritus, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että tasokkaampia joukkueita on jo pullahtanut ulos kisoista. Jatkopelien kaavio oli suotuisa Walesille, koska neljännesvälierässä vastaan asettui Pohjois-Irlannin tasoinen kehnohko vastus.

Materiaalietu puoltaa Belgian voittoa. Toki Walesilla on heittää kehiin Gareth Bale, mutta vastustajan nimilista on kovempi. Belgian peli on ollut nousujohteista, ja etenkin toinen puoliaika Unkaria vastaan oli timanttinen.

Belgian keskuspuolustuksesta on siis tärkeä palanen poissa, mutta silti joukkueen pitäisi olla numeroa isompi kuin illan vastustaja. Siksi Betssonin kerroin 1,86 suorasta kakkosmerkistä maistuu meille. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Belgien voittaa
Kerroin: 1,86
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 1.7. klo 22.00
TV:  Yle TV2 klo 21.15