Vetovihje: Portugali – Wales 6.7.2016

EM-kisojen loppusuoralla on jäljellä kolme ottelua. Ensimmäisen finaalipiletin nappaa joko Portugali tai Wales. Me uskomme enemmän ennakkosuosikkiin.

BW eSports FI €100 welcome

Portugalin tituleeraaminen yllättäjäksi on ehkä liikaa, mutta tätä välieräpaikkaa olisi voinut ennustaa ennemmin muutamalle muulle. Joukkue on vieläpä edennyt tähän pisteeseen voittamatta yhtäkään ottelua varsinaisella peliajalla!

Punainen lanka on ollut alusta asti sama: risti, risti ja risti. Portugalin kaikki viisi ottelua ovat olleet 90 minuutin jälkeen tasan. Pudotuspeleissä Kroatia kaatui vasta jatkoajalla ja Puola pilkkukisassa. Silti nimenomaan jatko-otteluissa Portugali on ollut vahvempi kuin alkulohkossa.

Wales välierässä sen sijaan on sataprosenttinen yllätys. Alkulohkossa jäivät taakse niin Slovakia, Venäjä kuin isoveli Englantikin. Tämän jälkeen kaikki ovat odotelleet joukkueelta sukellusta, joten moni leuka loksahti, kun Belgian tähtisikermä kaatui puolivälierässä 3-1.

Ensimmäinen voitto varsinaisella peliajalla?

Portugali ei ole siis voittanut vielä yhtäkään 90-minuuttista, mutta tästä taisteluparista se kerää meiltä kyllä täyden luoton.

Emme ota Walesilta mitään pois Belgia-voitosta, mutta silti on sanottava, että tuossa ottelussa voitto oli paremminkin vastustajan heikkoutta kuin Walesin hyvyyttä. Tuntuu hölmöltä sanoa, että välieräjoukkue ei ole vakuuttanut – mutta kun ei ole, niin ei ole

Portugali on paperilla ainakin pykälän verran parempi, vaikka ei ole yltänyt turnauksessa edes omalle tasolleen. Cristiano Ronaldo on yksi odotukset pettäneistä, mutta toki Puolaa vastaan hänkin nousi jälleen valokeilaan. Portugali ei olisi voinut toivoa itselleen sopivampaa vastustajaa välierään.

William Carvalho on sivussa Portugalilta. Tätä voi pitää takaiskuna, mutta ei kuitenkaan yhtä suurena takaiskuna kuin Walesin poissaoloja – sivussa ovat nimittäin Benjamin Davies ja Aaron Ramsey. Varsinkin jälkimmäinen on joukkueen tärkein pelaaja Gareth Balen jälkeen.

Kupongille valitaan Portugali -0,25 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,86. Tasapeli palauttaa puolet panoksesta.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta markkinoiden muhkein, jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Portugali -0,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,86
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 6.7. klo 22.00
TV:  Yle TV2 klo 21.15