Vetovihje: Portugali – Ranska 10.7.2016

Kaksi vihjettä sunnuntain EM-huipennukseen

Loppuottelu on täällä! Mestaruustittelistä taistelevat Cristiano Ronaldon Portugali ja turnausisäntä Ranska – ja me juhlimme kamppailua tarjoamalla siihen kaksikin pelivihjettä!

BW eSports FI €100 welcome

Tehtävä numero yksi: löytää voitaja.

Finaali on aina finaali, sillä panokset ovat isot ja hermokontrolli on koetuksella. Mutta kun katsotaan kaksikon aiempia edesottamuksia kisoissa, olisi hölmöä olla hyppäämättä ranskalaisten sivuvaunuun kertoimella 2,10.

Ranskan peli on rullannut kisojen edetessä yhä varmemmin. Alkulohko jätti vielä parantamisen varaa, mutta puolivälierä Islantia vastaan oli jo suvereeni näytös (voittolukemat 5-2). Sen jälkeen välierässä kaatui maailmanmestari Saksa 2-0 Ranskan esitettyä mainioita otteita.

Myös Portugalin suoritus Walesia vastaan välierässä oli vakuuttava, mutta fakta on kuitenkin se, että tätä ennen joukkue ei ollut voittanut yhtä ainutta ottelua kisoissa 90 minuutin aikana (Islanti, Itävalta, Unkari, Kroatia ja Puola). Viimeksi mainittua vastaan matkassa oli tuuriakin.

Lisäksi on olemassa riski, että Pepe jättää ottelun väliin. Se olisi Portugalille iso takaisku.

Suora kakkonen pelataan Unibetin kertoimella 2,10.

Griezmann hoitaa homman taas yksin?

Mies Ranskan finaalipaikan takana on Antoine Griezmann.

Atlético Madridin tähti on ollut turnauksessa häikäisevä ja johtaa maalipörssiä kuudella osumalla. Hänen takanaan on Cristiano Ronaldo, muiden muassa, kolmella maalillaan. Griezmann paukutti sisään Ranskan molemmat maalit välierässä ja on alituinen uhka vastustajille.

Finaalissa pelataan tavallista tarkemmin ja taktisemmin, ja maalit ovat usein kortilla. Tällaisissa peleissä juuri Griezmannin kaltaiset pelaajat tekevät sen ratkaisevan eron. Hän on nopea ja laukoo erinomaisesti – ja on rankkareissakin varma.

Toinen pelivalintamme on Griezmann – Portugal: Griezmann – Unibetin kertoimella 5,00. Kassakone siis kilahtaa, mikäli Griezmann tekee enemmän maaleja kuin koko Portugali yhteensä. Yksi maali voi riittää.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Ranska voittaa
Griezmann tekee enemmän maaleja kuin Portugali
Kerroin: 2,10
5,00
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohteet sulkeutuvat: Sunnuntai 10.7. klo 22.00
TV:  Yle TV2 klo 21.15