Vetovihje: Örebro SK – Malmö FF 1.8.2016

Suosikista ei ole epäselvyyttä, kun Örebro SK ja Malmö FF iskevät yhteen maanantai-iltana Behrn Arenalla. Vierailija palaisi voitolla Allsvenskanin kärkeen.

BW eSports FI €100 welcome

Vihjetykki palaa kesätauolta hakemalla pelikohteen länsinaapurin futissarjasta.

Malmö FF matkaa Örebrohon hyvistä lähtökohdista, sillä kotijoukkueella on ongelmia saada kasaan paras mahdollinen ryhmä. Isänniltä puuttuu kaksi parasta hyökkäyspään pelaajaa Alhassan Kamara ja Kalle Holmberg – ja vielä kolmaskin, kun Astrit Ajdarevic on olympiakaupunki Riossa. Lisäksi toppari Michael Almebäck loukkasi kätensä lauantain harjoituksissa, joten hänen tilanteensa on epävarma.

Joka tapauksessa kotijoukkue on pahasti varamiehinen.

Malmö FF pelaa ilman puolustaja Pa Konateta, joka hänkin on Riossa. Skoonelaisilta löytyy kuitenkin pätevä paikko tälle tontille.

Malmö FF määräsi tahdin viimeksi

Joukkueet kohtasivat viimeksi niinkin tuoreeltaan kuin pari viikkoa sitten. Tuolloin Malmö FF oli selvästi parempi osapuoli, minkä Örebron valmentaja Alexander Axénkin auliisti myönsi. Nyt ÖSK on vieläpä liikenteessä heikommalla miehistöllä.

Malmö FF menetti sarjajohtonsa viikonloppuna, kun IFK Norrköping kaatoi GIF Sundsvallin. Voitolla Malmö nousee kuitenkin takaisin piikkiin, joka onkin ollut joukkueen hallussa ison osan kaudesta. Nyt on yli viikon tauko, joten akku on täysi. Sitä ennen tuli kaksi 1-1-tasuria (AIK ja Kalmar FF), joten joukkue mielii palata voittojen tielle.

Örebro SK voitti viimeksi Falkenbergs FF:n, mutta nyt vastus on selvästi kovempi. Olisi epätodennäköistä, että Malmö menettäisi pisteitä kolmessa ottelussa perätysten. Siksi luotamme Malmön taivaansinisiin Unibetin tuplakertoimella.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 kakkonen, Malmö FF voittaa
Kerroin:  2,00
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Maanantai 1.8. klo 20.00
TV / stream:   VeikkausTV