Pitkäaikaisveto: Stoken sijoitus tulevan kauden Valioliigassa

Euroopan isot jalkapalloliigat käynnistävät kautensa elokuun aikana – joukossa suomalaisten tiiviisti seuraama Valioliiga. Vihjetykki on katsastanut kertoimet ja löytänyt mielenkiintoisen pelikohteen.

BW eSports FI €100 welcome

Katse kohdistuu nimittäin säännöllisesti aliarvostettuun Stokeen…

Kertoimenlaskijoilta ei tipu viime vuoden tapaan luottoa Stokelle – toisin kuin meiltä. Itse uskoimme joukkueen päätyvän sarjataulukon ylempään puoliskoon, mikä lopulta toteutuikin. Loppusijoitus oli yhdeksäs.

Mestari? Ei. Putoaja? Tuskin. Europaikoille tai ainakin kympin sakkiin Stoke Cityllä pitäisi olla kuitenkin täydet mahdollisuudet.

Vedonlyöjälle Stoke on joskus hankala joukkue, sillä viime kaudellakin esitykset olivat vaihtelevia. Perustasoltaan joukkue kuitenkin kuuluu sarjan ylempään puolikkaaseen.

Joukkueessa on pari nuorempaa tukipilaria, jotka ovat jo nyt huippunimiä. Xherdan Shaqirista, 24, ja hänen seuraavasta osoitteestaan on puhuttu paljon. Sveitsiläinen on parantanut otteitaan jatkuvasti, ja ottajia olisi. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Stoke saisi pitää yhden avainpelaajistaan. Toinen mahdollinen lähtijä on Giannelli Imbula.

Muuten miehistö on pysynyt suhteellisen hyvin ennallaan, ja tietty jatkuvuus on aina hyvä asia. Tulopuolella Liverpoolista värvätty Joe Allen on mielenkiintoinen nimi. Oikeastaan ei olisi edes ihme, jos Stoke sijoittuisi jopa viimekautista korkeammalle.

Pelivalintamme on siis Stoke Valioliigan kymmenen parhaan joukkoon Unibetin kertoimella 2,80. Unibet tarjoaa tuttuun tapaan uusille asiakkailleen 100 euron bonuksen yhtä suurelle talletukselle ja lisäksi 10 euron ilmaisen mobiilivedon.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja hyödynnä bonukset vedoissasi!

Vetovihje: Sijoittuu Valioliigan kärkikymmenikköön: Stoke City
Kerroin: 2,80
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: