Vetovihje: Barcelona – Leicester 3.8.2016

International Champions Cup saattaa yhteen Barcelonan ja Leicesterin Tukholman Friends Arenalla. Katalaanien isoimmat tähdet jäänevät vähälle peliajalle, joten oma pelikohteemme haetaan avauspuoliajalta.

BW eSports FI €100 welcome

Joukkueiden valmistautuminen Euroopan futissarjoihin on jo hyvässä vauhdissa. Leicester aloittaa Valioliigan jo 13. elokuuta, kun taas Barcelona pelaa Supercupin Sevillaa vastaan seuraavana päivänä. Siihen mennessä kuviot on hiottava kuntoon.

Solnan stadionilla pelattavaa ottelua on luonnehdittu ennalta ”hupimatsiksi”, mutta toisaalta pelipaikoille on tuotu nimekkäät miehistöt. Barcelonan ryhmässä ovat mukana esimerkiksi Leo Messi ja Luis Suarez.

Mikä tahansa ystävyysottelu ei siis voi olla kyseessä, vai olisiko Barcelona sittenkin ottanut supertähtensä mukaan Ruotsiin vain esitelläkseen heitä vaihtopenkillä? Tuskin.

Sähäkämpi avauspuoliaika?

Harjoituspelit ovat aina vaikeita veikattavia johtuen runsaasta rotaatiosta ja vaihdoista. Suursuosikit ovat usein haavoittuvaisia, joten Barcelonan voittokerroin 1,25 ei meitä kiinnosta.

Sen sijaan uskomme siihen, että Barcalla pitäisi olla kaikki mahdollisuudet murtaa jää jo avauspuolikkaalla. Joukkue on niin tällä kuin aiemmillakin harjoituskausilla peluuttanut ykköstähtiään yleensä avauspuolikkaalla ja tehnyt vaihtoja jälkimmäiselle.

Mekin uskomme Messin ja Suarezin pelaavan avauksessa – aivan kuten viimeksi Celticiä vastaan. Tuolloin katalaanit voittivat avauspuolikkaan 3-1, ja sama tulos säilyi taululla loppuun asti.

Leicesterillä on allaan vieläpä ruma 0-4-selkäsauna PSG:lle. Sitä ennen tuli ”vain” 1-1-tasapeli kehnon Celticin kanssa. Ykköstähti Jamie Vardy on sitä paitsi sivussa, eikä Riyad Mahrez (kakkostähti?) välttämättä hänkään pelaa. Liekö matkalla Arsenaliin…

Barcelona -1 maali (1×2 with handicap) puoliajalle osuu, mikäli joukkue johtaa vähintään kahdella maalilla ensimmäisen puoliajan jälkeen. Bet1234:n kerroin on muhkea 3,40.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Barcelona -1 maali (1×2 with handicap) 1. puoliajalle
Kerroin: 3,40
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 3.8. klo 21.00
TV / stream:
Bet1234, Unibet