Vetovihje: HJK – IFK Göteborg 4.8.2016

HJK:lla on mainio mahdollisuus edetä jatkoon Eurooppa-liigan karsinnassa joukkueen voitettua avauksen vieraissa. Kuinka käy tänään Sonera Stadiumilla?

BW eSports FI €100 welcome

IFK Göteborg lähti otteluparin avausosaan selvänä suosikkina, mutta kotikentällä tuli selvästä pallonhallinnasta huolimatta 1-2-tappio. Ruotsalaisten puolustuspeli horjui, mikä petasi tilaa yllätykselle Gamla Ullevilla.

Suomalaisen ja ruotsalaisen jalkapallon tasoero toki tunnetaan. HJK on ollut kuitenkin pitkään suvereeni ykkönen Suomessa ja esiintyi Eurooppa-liigan lohkovaiheessakin kelvollisesti pari vuotta sitten. Toisaalta Blåvitt on Allsvenskanin kärkipään joukkueita yleensä vuodesta toiseen.

Blåvitt selvä suosikki

Ruotsalaiset lähtevät suosikkeina myös kakkososaan, mutta nyt olisi tehtävä maaleja – niitä tarvitaan vähintään kaksi.

Joukkueiden välinen tasoero on HJK:n kotimaan dominanssista huolimatta edelleen huomattava. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että HJK:n voitto kuvasti enemmänkin IFK:n heikkoutta kuin helsinkiläisten paremmuutta.

HJK:n kokoonpanotilanne on vieläpä hankala, sillä japanilaistähdet ovat sivussa. Maalin Ruotsissa iskenyt ja toisen syöttänyt Atomu Tanaka on loukkaantunut. Lum Rexhepi on pelikiellossa, kun taas Taye Taiwon ja Nnamdi Oduamadin tilanne on epävarma. Pahoja ongelmia siis isännillä.

IFK Göteborg lepuutti viimeksi esimerkiksi Tobias Hyséniä, joten vierailla pitäisi riittää paukkuja hakea voitto Helsingistä. Eri asia kuitenkin on, riittääkö puristus jatkopaikkaan asti.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 kakkonen, IFK Göteborg voittaa
Kerroin:  2,30
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstai 4.8. klo 19.00
TV / stream:   IS Extra