Vetovihje: Fulham – Newcastle 5.8.2016

Championship potkaistaan käyntiin perjantaina Carven Cottagella, minne Fulham saa vieraakseen sarjan voittajasuosikin Newcastlen. Magpies onkin selvä ennakkosuosikki.

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigasta ulos pullahtanut Newcastle ryhtyy rakentelemaan paluuta pääsarjaan luotsinaan Rafael Benítez, joka on käännellyt aiemmin muun muassa Liverpoolin, Chelsean ja Real Madridin ruoria.

Onnistuuko joukkue hänen johdollaan nousemaan takaisin Englannin eliittiin? Peliyhtiöiden, asiantuntijoiden ja suuren yleisön mielestä ainakin mahdollisuudet tähän ovat hyvät.

Fulham on huseerannut Championshipissä jo muutaman vuoden, vaikka silläkin on kosolti kokemusta Valioliigasta. Parhaat vuodet ovat kuitenkin takanapäin, sillä kaksi edellistä kautta ovat tuottaneet loppusijoituksen kakkostason alemmassa puoliskossa. Viimeksi sijoitus oli vasta 20., vaikka eroa kertyikin reilusti kellarikolmikkoon.

Kaksikon tavoitteet siis poikkeavat toisistaan – Fulham pyrkii taulukossa ylöspäin vähintään keskikastiin, kun taas Newcastle mielii takaisin pääsarjaan samalla ovenavauksella, jolla tulikin.

Avaukset ja yllätykset ne yhteen soppii?

Vedonlyöntiä ajatellen Newcastle on joukkueista ilman muuta ennalta vahvempi. Toisaalta joukkue on katsottu kovin selväksi suosikiksi siihen nähden, että kyseessä on kuitenkin vierasottelussa ja Championshipin avaus. Mutta olisiko näkemys sittenkin oikea?

Fulhamin puolustus on vahvistunut, mutta kysymys kuuluu: Kuka tekee maalit? Ross McCormack ja Moussa Dembele tehtailivat yhdessä 36 häkkiä viime kaudella, eikä kaksikkoa enää näy.

Newcastlen ryhmä on nimivahva ja epäilemättä sarjan laadukkain. Jo harjoituskausi oli hyvä, eikä joukkue hävinnyt yhtä ainutta ottelua. Miehistö on muuttunut, mutta yhteispeli sujuu jo nyt.

Avausotteluissa nähdään usein yllätyksiä, mutta me luotamme silti Magpiesiin. Suora kakkonen pelataan Betssonille kertoimella 2,01.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Newcastle voittaa
Kerroin: 2,01
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 5.8. klo 21.45
TV / stream:  VeikkausTV