Vetovihje: Huddersfield – Brentford 6.8.2016

Championshipin varsinainen avauskierros pelataan lauantaina. Me otamme tarkasteluun otteluun, jossa kohtaavat Huddersfield ja Brentford. Vierailla on John Smith’s Stadiumilla oiva yllätysmahdollisuus.

BW eSports FI €100 welcome

Tämä kohtaaminen on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista lauantain avauskierroksella.

Huddersfield on uusinut miehistöään isolla kädellä ennen alkavaa kautta luottaen nuoriin lahjakkuuksiin, joita voi luonnehtia jossain määrin ”kääntämättömiksi korteiksi”. Tämänkaltaiset pelaajat ja heidän kehityskäyränsä voivat olla arvaamattomia.

Oma tuntumamme on sellainen, että loppusijoitukseltaan Huddersfield on lähempänä sarjan kellariosastoa kuin kärkipäätä.

Brentford onnistui tulokaskaudellaan hienosti ja ylsi yhdeksänneksi lopputaulukossa. Nyt joukkue tavoittelee vielä parempia sijoja, mihin luulisi olevan saumojakin, sillä ryhmä vaikuttaa vahvalta.

Maukas vieraskerroin!

Vedonlyönnillisesti nimenomaan kakkosmerkissä piilee potentiaalia. Avausottelut ovat aina vaikeita pelattavia, mutta toisaalta juuri niissä yllätysmahdollisuuskin on suurin. Asetelma on vanha tuttu: suosikki vastaan vähemmän nimivahva altavastaaja. Toisaalta kotijoukkue on avauksessa suosikkina monesti jännittynyt, mikä voi tylsyttää parhaan terän.

Kertoimenlaskijat ovat katsoneet isännät selväksi suosikiksi, sillä kirjoitushetkellä 1×2-markkina on asettunut lukemin 2,21-3,60-3,60. Tästä meillä on oma näkemyksemme.

Paperilla Brentford on isäntiä pykälää parempi, ja sen pitäisi sijoittua lopputaulukossa ylempään keskikastiin. Huddersfield sen sijaan, kuten sanottua, ei kerää meiltä isoa luottoa.

Double chance (eli x2) houkuttelee, mutta me tavoittelemme haaviin isoa kerrointa suoralla kakkosen kertoimella 3,50.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Brentford voittaa
Kerroin: 3,50
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 6.8. klo 17.00
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomen televisiossa