Vetovihje: Sheffield Wednesday – Aston Villa 7.8.2016

Sheffield Wednesday ja Aston Villa avaavat Championship-kautensa sunnuntaina. Molemmat ovat potentiaalisia nousijoita, mutta meillä on oma näkemyksemme suosikista.

BW eSports FI €100 welcome

Perinteikäs seura Aston Villa putosi viime kauden päätteeksi kakkostasolle. Täksi kaudeksi joukkue on uusiutunut rajusti. Laatua ryhmässä piisaa, mutta nyt tämä pitäisi tehdä selväksi myös kentällä. Pätevien pelimiesten hankkiminen ei riitä, vaan heidät pitää saada myös pelaamaan yhteen.

Asiantuntijat joka tapauksessa luottavat Villaan; joukkue on ennakkoarvioissa sarjan kolmossuosikki.

Sheffield Wednesday lukeutuu sekin nousijakandidaatteihin – nousuhan oli lähellä jo viime kaudella. Kuutossija tuotti paikan pudotuspeleissä, joissa joukkue voitti välierät, mutta finaalissa bensa loppui. Tätä kautta ajatellen kokonaisuus on kuitenkin hyvä.

Kotijoukkue ennakkosuosikkina

Omissa kirjoissamme Sheffield Wednesdayn materiaalilla pitäisi taistella noususta. Joukkuetta on aliarvioitu ennakkoon, kun taas Aston Villan tilanne on päinvastainen. Birminghamiläisjoukkueen nimi ja historia painavat ennakoissa liikaa.

Loistavat kotipelit olivat Wednesdayn menestysresepsti viime kaudella. Saldoksi muodostui 13-8-2, ja Hillsborough Stadium on varmasti hankala paikka vierailla myös tällä kaudella.

Kausi alkoi aikaisin, joten merkittävästi uusiutuneen Aston Villan yhteispelin hioutuminen huippuunsa ottaa aikansa. Oman arviomme mukaan kotikerrointen pitäisikin olla aavistuksen matalampia.

Tasapelin riski on kuitenkin olemassa, joten pelivalintamme on Sheffield Wednesday -0,25 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,88. Tasapelin toteutuessa puolet panoksesta palautuu. Sama pelisivusto muuten tarjoaa otteluun myös ilmaisen streamin.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Sheffield Wednesday -0,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 7.8. klo 18.30
TV / stream:  Bet1234