Vetovihje: Yuichi Sugita – Gilles Simon 9.8.2016

On aika ottaa myös olympiakohteita pelikupongille.  Tenniksessä käynnistyy toinen kierros, ja oma fokuksemme kiinnittyy japanilaisen Yuichi Sugitan ja ranskalaisen Gilles Simonin väliseen mittelöön.

BW eSports FI €100 welcome

Yuichi Sugita on yksi harvoista japanilaisista, jotka edustavat maataan olympiaturnauksessa. Avauskierroksella hän kaatoi Brian Bakerin, mutta toisella kierroksella Sugita joutuu kuitenkin kovan paikan eteen. Vastassa on nimittäin Gilles Simon, joka edustaa maailman tenniseliittiä.

Simon on ollut toki vaihtelevassa vireessä ja kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista, mutta nyt hän vaikuttaa olevan jälleen täydessä iskussa.

Avauskierroksella 31-vuotias ranskalainen selätti lahjakkaan kroatin Borna Coricin erin 2-0, ja varsinkin avauserä sujui näytöstyyliin. Myös Sugita pelasi Coricia vastaan – massalla – jokunen viikko sitten Citi Openissa ja hävisi kroatille kahdessa erässä (4-6, 4-6).

Selvä tasoero

Ennalta tarkastellen tämän kaksikon välillä on selvä tasoero. ATP-rankingissä Gilles Simonin sijoitus on 31. Tämä johtaa osin harhaan, sillä ranskalainen komeili vielä puolitoista kuukautta sitten sijalla 18. Kuukausi sivussa kentiltä näkyy kuitenkin sijoituksessa.

Sugitan sijoitus on 107. Parhaimmillaan se on ollut 97. Japanilaisella on useita toureja takanaan, mutta hän ei ole oikein koskaan kyennyt nousemaan korkeammalle. Sijoitus ei ole tietenkään huono, mutta Gilles Simonia vastaan japanilainen jää kakkoseksi monella osa-alueella.

Massa vieläpä sopii hyvin ranskalaiselle, sillä hänelle on kertynyt urallaan seitsemän titteliä hardcourtilta ATP-kiertueilla. Tästä syystä Unibetin kerroin 1,60 Simonin 2-0-voitosta maistuu meille.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Gilles Simon 2-0
Kerroin:  1,60
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Maanantai 8.8. aikaisintaan klo 16.00
TV / stream:   Yle?