Vetovihje: Real Madrid – Sevilla 9.8.2016

Uefan Supercupin finaali on sataprosenttisen espanjalainen kolmatta vuotta putkeen, kun Mestarien liigan voittanut Real Madrid kohtaa Eurooppa-liigan mestarin Sevillan. Olisiko tiistai-illassa sijaa yllätykselle?

BW eSports FI €100 welcome

Sevilla on kokenut konkari eurokentillä ja voittanut Eurooppa-liigan historiallisesti jo kolmesti peräkkäin. Viime kaudesta oli kuitenkin tulla melkoinen fiasko La Ligan surkeiden vierasesitysten takia.

Yltääkseen edes samalle tasolle tällä kaudella Sevillan yhteispelin on klikattava yhteen täydellisesti. Ryhmä vaikuttaa aavistuksen heikommalta kuin vuosi sitten, kun Krychowiak ja Gamiero vaihtoivat maisemaa.

Real Madrid on enemmän tai vähemmän pysynyt ennallaan. Näin on ainakin paperilla, ja jatkuvuushan on aina hyvä asia. La Ligassa seura haluaa vallata mestarin istuimen itselleen ja siinä sivussa luonnollisesti pitää kiinni Mestarien liigan valtikasta. Eurokentillä otteet olivat erinomaisia viime kaudella, joten onkin mielenkiintoista nähdä, pysyykö sama taso yllä.

Real Madridilla poissaoloja

Tästä kaksikosta Real Madrid on ennalta vahvempi osapuoli ja odotetusti suosikki – ei kuitenkaan pelaamisen arvoinen sellainen.

Mikäli Sevilla kykenisi tänään yllätykseen, voitto rikkoisi joukkueen tappioputken Uefan Supercupeissa. Vuosi sitten Barcelona oli vahvempi lopulta jatkoajan jälkeen joukkueiden nahisteltua ensin 90 minuuttia 4-4-lukemissa. Lopputulos oli Barcalle 5-4. Vuotta aiemmin Real Madrid voitti 2-0.

Joka tapauksessa Sevilla on osoittanut, että se pystyy tarjoamaan tasapäisen vastuksen Espanjan ja koko maanosan jättiseuroille. Nyt sauma on oivallinen sikälikin, että Real Madridilta puuttuvat Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Coentrão, Kroos, Pepe ja vieläpä Benzema – moni heistä joukkueensa ehdottomia avainpelaajia.

Harjoituskauden tulosten merkitys on nähdäksemme vähäinen, mutta niin Real Madrid kuin Sevillakin ovat voittaneet useita otteluita.

Ennalta tämän ottelun asetelma on mielestämme tasaisempi kuin kertoimet antavat ymmärtää. Lyömmekin lapulle rohkeasti Sevillan suoran voiton Betsafen kertoimella 4,30.

Yle TV1 televisioi Norjan Trondheimissa pelattavan ottelun suorana.

Avaa tili Betsafelle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Sevilla voittaa
Kerroin: 4,30
Peliyhtiö: Betsafe (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 9.8. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV1 klo 21.40