Vetovihje: Brasilia – Kroatia 11.8.2016

Brasilian koripallomaajoukkue kohtaa olympialaisten kolmannessa ottelussaan Kroatian ja tarvitsee voiton pitääkseen mitalihaaveet elossa.

BW eSports FI €100 welcome

Olympiakoris ei ole yksinomaan Yhdysvaltojen Dream Teamin heiniä, vaan joukossa on muitakin mitalikandidaatteja. Loppuviimeksi USA lienee toki mestari, mutta jännityksen ystävien kannattaa kääntää katseensa muiden joukkueiden välisiin mittelöihin.

Yksi tällainen otellaan isäntämaa Brasilian ja Kroatian välillä tänään torstaina. Vastakkain on kaksi tasokasta ja tasaista joukkuetta, joiden yhteenotolla on iso merkitys lohkovaiheessa.

Kahden kierroksen jälkeen Brasilialla on voitto yhden korin erolla Espanjasta ja tappio Liettualle. Myös Kroatia kaatoi Espanjan 72-70, mutta Argentiinaa vastaan tuli tappio. Jatkoon päästäkseen niin Kroatia kuin Brasiliakin tarvitsee todennäköisesti voiton tänään.

Korit kortilla?

Torstain ottelu vaikuttaa etukäteen tiukalta ja tasaiselta. Sekä Kroatia että Brasilia ovat joukkueita, joiden peleissä ei mässäillä koreilla. Ei olisi ihme, vaikka molemmat jäisivät tänään alle sadan.

Brasilialla on ollut jonkinlaisia ongelmia hyökkäyspelinsä kanssa, ja joukkue on tehnyt vasta 142 pistettä. Se tekee vain 71 ottelua kohti, mikä on melko vähän kotiyleisön mitaliodotuksiin nähden.

Peliyhtiöt pitävät brasseja kuitenkin suosikkeina, mutta me haluamme nostaa varoituksen sormen pystyyn jo nyt ja ennakoimme Brasilialle alle 76,5 pistettä Unibetin kertoimella 1,90.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Brasilia alle 76,5 pistettä
Kerroin:  1,90
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstai 11.8. klo 20.15
TV / stream:   Ottelua ei televisioida Suomessa