Vetovihje: Bastia – PSG 12.8.2016

Ranskan seurajoukkuejalkapallon viime vuosien hallitsija, Paris Saint-Germain, aikoo menestyä myös ilman Zlatan Ibrahimoviciä. Perjantaina Ligue 1:n sarja-avauksessa vastaan asettuu Bastia, ja tähtäimeen on haettu täysi pistepotti.

BW eSports FI €100 welcome

Paris Saint-Germainin taustoilta ei puutu pääomia, joten Gallian kukkojen nokkimisjärjestys on selvä. PSG komeilee valtakunnan ykkösseurana ylhäisessä yksinäisyydessään – vasta sitten tulevat muut. Alla on neljä peräkkäistä mestaruutta, ja eurokentillä PSG on maanosan suurseuroille ainoa tasapäinen vastus.

Mutta täst’edes valtikasta olisi pidettävä kiinni ilman suurtähti Zlatan Ibrahimovicia, joka suuntasi Manchester Unitediin. Kuinka iso takaisku hänen lähtönsä oli – sen tämä kausi näyttää.

Bastia on tyypillinen keskikastin joukkue. Viime kauden sijoitus Ranskan liigassa oli kymmenes eli aivan keskellä taulukkoa. Tällä kaudella sijoitus lienee samaa luokkaa. Seura voi hyvin, ja nappisuorituksella joukkue voi yltää lopputaulukon ylempään puoliskoon.

Voittanut jatkuvasti vähintään kahdella maalilla

Yllekirjoittanut on täysin varma, että Paris Saint-Germain istuu tukevasti mestaruuspallilla ensi keväänäkin, vaikka Euroopan kentillä mahdollisuudet olisivatkin aavistuksen aiempaa heikommat.

Zlatanin lähtöä on paikkailtu loistohankinnoilla. Grzegorz Krychowiakin pitäisi pystyä dominoimaan keskikenttää, ja Jesé häärinee tehokkaana hyökkäyspäässä.

Toisin sanoen PSG on täynnä loistopelaajia, jotka ovat tasoltaan aivan toista luokkaa kuin vastustajien parhaimmisto.

Bastian harjoituskausi on sujunut keskinkertaisesti, kun taas PSG on kylvettänyt useita vastustajia maanosan huipulta. Lisäksi isäntien keskinäiset PSG:tä vastaan ovat sujuneet surkeasti: alla on kahdeksan tappiota yhdeksästä vähintään kahdella maalilla.

Kauden avauksessa PSG onkin vahvoilla, joten pelivalintamme on PSG -1,5 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 2,02. Vain Pinnacle antaa kohteeseen paremman kertoimen (2,03), mutta ensin mainittu sivusto tarjoaa otteluun 100 euron avausbonuksen lisäksi ilmaisen streamin.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron avausbonus!

Vetovihje: PSG -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,02
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron avausbonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 12.8. klo 21.00
TV / stream:  Bet1234 ja Unibet