Vetovihje: Everton – Tottenham 13.8.2016

Valioliigan avausviikonlopun kenties kuumin matsi otellaan Evertonin ja Tottenhamin välillä. Luvassa on kahden perinteikkään englantilaisseuran yhteenotto, jossa meillä on kuitenkin selvä näkemys voittajasta.

BW eSports FI €100 welcome

Yhteen iskevät kunniakkaan historian seurat, joista Everton on ollut kuitenkin hiukan alamaissa viime vuosina ja Tottenham erinomaisen viime kauden ansiosta puolestaan nousukiidossa. Onko asetelma kaksikon kesken yhä sama?

Tottenham taisteli mestaruudesta päätöskierroksille ja taipui vasta loppusuoralla – lopputuloksena kolmossija. Kausi jätti kuitenkin hyvän jälkimaun ja vahvan luoton tulevaisuuteen, ja Spursin pitäisi pystyä taistelemaan mestaruudesta tälläkin kaudella.

Evertonin näkymät ovat heikommat, sillä nimivahvoista ryhmistä huolimatta seura ei ole kyennyt niittämään viime vuosina menestystä. Nyt ruoriin on tarttunut Ronald Koeman, joka yrittää kääntää kurssia. Iso plussa Evertonin kannalta on se, että Romelo Lukaku näyttäisi jäävän ryhmään. Tämä nostaa merkittävästi joukkueen osakkeita taistelussa europaikoista.

Pitkään ilman tappiota keskinäisissä

Ennen kauden 2016-17 avausottelua Tottenham vaikuttaa siis mestaruuskandidaatilta. Joukkueen yhteispeli sujuu, ja hyökkäyssuuntaan porukasta löytyy useita tekijämiehiä, kuten esimerkiksi Harry Kane.

Everton sen sijaan on paria pykälää heikompi ryhmä – ei mikään heittopussi, mutta joka tapauksessa ero Spursiin on selvä. Tottenham ei ole sitä paitsi hävinnyt yhtäkään seitsemästä viime keskinäisestä yhteenotosta (näistä kolme voittoa).

Evertonin kannalta huolestuttavinta on kuitenkin se, että valmentaja Koeman on ilmoittanut joukkueensa olevan 30-prosenttisesti vajaakunnossa fyysisesti. Ei siis vaikuta kovin hyvältä ennen avausta.

Pelikupongille poimitaankin Tottenhamin voitto ”tasurivakuutuksella” Unibetin kertoimella 1,68.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Tottenham voittaa, draw no bet (DNB)
Kerroin: 1,68
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 13.8. klo 17.00
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay