Vetovihje: Hull – Leicester 13.8.2016

Nousija haastaa mestarin Valioliigan avauksessa

Taas se alkaa! Valioliigan kausi 2016-17 pärähtää käyntiin lauantaina iltapäivästä, ja ensimmäiset pisteet jaetaan sarjanousija Hull Cityn ja sensaatiojoukkue Leicester Cityn kesken – tai jommalle kummalle.

BW eSports FI €100 welcome

Sensaatio – sekään ei sanana kuvaa tarpeeksi hyvin Leicesterin viime kautta. Asiantuntijat povasivat joukkuetta sarjan pohjamutiin, mutta sen sijaan loppusijoitus löytyikin aivan toisesta päästä taulukkoa. Pitkin sesonkia varmana pidettyä notkahdusta ei nähty missään vaiheessa. Yllätys oli lopulta melkoinen – kenties eurooppalaisen seurajoukkuejalkapallon merkittävin vuosikymmeniin.

Nyt nähdään, onko joukkueesta pysymään sarjan kärkipäässä.

Tämä kausi käynnistyy Hull Cityn vieraana. Joukkue palasi pääsarjaan playoffin kautta kaadettuaan Derbyn ja Sheffield Wednesdayn. Sittemmin taustoilla on kuitenkin kuohunut, kun päävalmentaja Steve Bruce jätti seuran ovet paukkuen, koska ei saanut värvätä ryhmään haluamiaan pelaajia – eikä oikeastaan pelaajia ylipäänsä.

Hullia vaivaavat myös poissaolot jo avauksessa: Moses Obubajo ja kapteeni Michael Dawson – kaksi joukkueen ja puolustuslinjan tärkeintä pelaajaa – ovat sivussa. Vierailta on Robert Huth pelikiellossa, mutta muuten tilanne on hyvä.

Kerroin putoamassa

Nostamme pystyyn varoittavan sormen jo tässä vaiheessa, sillä vierasvoiton kerroin on laskusuunnassa. Tämänhetkinen 1,93 on kuitenkin vielä pelaamisen arvoinen.

Moni sarjanousija järjestää yllätyksiä alkukaudesta, mutta Hullin kauteen valmistautuminen ei anna odottaa paljoa. Joukkue operoi kapealla materiaalilla, josta puuttuu terävä kärki. Eikä Obubajon ja Dawsonin poissaolo varsinaisesti puolla yllätystä sekään.

Leicester on osoittanut pitäneensä kiinni viime kauden tasosta, ja Community Shield -finaalin tappiossa viime viikolla Manchester Unitedille oli epäonneakin matkassa. Omissa arvioissamme Leicester on ilman muuta sarjataulukon ylemmän puoliskon joukkue, joka taistelee myös europaikoista.

Suora kakkonen valitaan kupongille Betssonin kertoimella 1,93.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Leicester voittaa
Kerroin: 1,93
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 13.8. klo 14.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay