Vetovihje: Chelsea – West Ham 15.8.2016

Valioliigan avauskierros päätetään Lontoon paikallisottelulla, jossa kohtaavat ennakoissa kärkipäähän nostetut Chelsea ja West Ham. Olisiko vieraiden kertoimissa löysiä..?

BW eSports FI €100 welcome

Maanantain pelitarjonta on olympialaisista huolimatta varsin niukka, joten Valioliigan ykköskierroksen päätösmatsi otetaan riemulla vastaan.

West Hamin viime kausi oli supermenestys, ja seura tavoittelee tästä kaudesta samanlaista nappisuoritusta. Pelaajapuolen menetykset on korvattu esimerkilliseen tapaan ilman massiivisia rahapanostuksia. Erityisesti norjalainen Havard Nordtveit on mielenkiintoista nähdä Hammers-paidassa. Me näemme, että joukkueella on mahdollisuuksia jopa parantaa sijoitustaan viime kauden seiskapaikasta.

Siinä missä West Ham oli sarjan iloisimpia yllätyksiä viime kaudella, Chelsea oli yksi kovimmista pettymyksistä. Mestari lähti kauteen suurin odotuksin, mutta José Mourinho ei saanut pakettia kasaan, ja nousu alkoi vasta hänen lähtönsä jälkeen. Lopulta käteen jäi sijoitus taulukon keskipisteessä, kymmenentenä.

Tällä kaudella Chelsea haluaa palata kärkisijoille, nyt Antonio Contén johdolla.

West Hamillä hyvät saumat saaliinjakoon

Chelsean luulisi parantavan viime kaudesta selvästi, mutta onko joukkueeseen luotettu ennakkoarvioissa liikaakin? Ainakaan kovimpiin mestarisuosikkeihin Chelsea ei missään tapauksessa lukeudu.

West Ham on värvännyt pelaajia fiksusti, ja avausmiehistö – kuten koko ryhmä ylipäänsä – on tasokas. Toki Chelsea on paperilla parempi, mutta ei oikeastaan mainittavasti. Nähdäksemme kumpikin joukkue siis taistelee lähinnä sijoista kärjen takana, eli viimeisistä europaikoista.

West Hamilta saattaa olla Dimitri Payet sivussa, mikä olisi iso takaisku. Hammersilla on kuitenkin hyviä muistoja Stamford Bridgeltä, sillä viime kauden vastaava koitos päättyi 2-2. Kotonaan West Ham voitti maalin erolla.

Yllätysmahdollisuus on siis olemassa. Pelivalintamme on West Ham +1,0 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,86.

Avaa pelitili ComeOnille – talleta 10 euroa, pelaa 50 eurolla!

Vetovihje: West Ham +1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,86
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus (tai 10€/50€)
Kohde sulkeutuu: Maantantai 15.8. klo 22.00
TV / stream:  Viasat Jalkapallo