Vetovihje: Villarreal – Monaco 17.8.2016

Villarreal isännöi Monacoa Mestarien liigan playoffissa suosikkina, vaikka joukkue kärsii useista loukkaantumisista. Luuraako yllätys kulman takana?

BW eSports FI €100 welcome

Euroopan huippusarjojen kärkipäitä vertailtaessa Espanjan Primera División on omaa luokkaansa. Haastajille ei jää juuri palaa, kun Barcelona, Real Madrid ja Atlético Madrid miehittävät parhaat sijat. Villarreal yritti parhaansa viime kaudella, mutta lopulta ero kärkikolmikkoon revähti melko suureksi. Nelossija oli joka tapauksessa loistava suoritus.

Mestarien liigan edellinen visiitti sitä vastoin ei ole Villarrealille kummoinenkaan ylpeilyn aihe. Siitä on aikaa puolenkymmentä vuotta, kun joukkue hävisi kaikki kuusi lohkovaiheen otteluaan.

Monaco puolestaan järjesti yllätyksen Ranskan liigassa viime kaudella ja oli lähellä napata kakkossijan ennen Lyonia, mutta lopulta vain maaliero jätti Monacon kolmoseksi. Sen turvin joukkue taistelee nyt paikasta Mestarien liigassa, jossa se esiintyi viimeksi pari vuotta sitten.

Villarrealilla poissaoloja

Villarreal on lähtökohtaisesti suosikki illan ottelussa, mutta me odottelemme ottelusta kuitenkin tiukempaa kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Monaco on osoittanut olevansa kova luu. Se hävisi vähän otteluita Ranskan liigassa viime kaudella, ja eurokentillä se on pärjännyt tasapäisesti Villarrealin kaltaisia joukkueita vastaan ja paremminkin. Karsintojen kolmoskierroksella kaatui turkkilainen Fenerbahce, vaikka vieraissa tulikin tappio.

Villarreal ei ole yltänyt omalle tasolleen harjoituskaudella, vaan pikemminkin otteet ovat nostattaneet kysymyksiä. Poissaolojakin on paljon, silä Nicola Sansone ja Victor Ruiz ovat pelikiellossa. Loukkantuneina puolestaan on avainpelaajia, kuten Jonathan Dos Santos, Roberto Soldado, Denis Cheryshev ja Cedric Bakambu.

Potentiaalisesta avausmiehistöstä on siis yli puolet sivussa. Monacollakin on pari loukkaantunutta, mutta terveystilanne on selvästi parempi.

Pelivalintamme on Monaco +0,5 maalia (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 1,76.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan otteluun!

Vetovihje: Monaco +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,76
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 17.8. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Urheilu klo 21.30