Vetovihje Astra – West Ham 18.8.2016

West Ham kohtaa romanialaisen Astran Eurooppa-liigan karsinnassa jo toista vuotta peräkkäin. Otteluparin avausosasta ei tule lontoolaisille helppo vieraskentällä.

BW eSports FI €100 welcome

West Hamille viime kauden karsinta Eurooppa-liigaan oli täysi fiasko. Ensin joukkue oli lähellä pudota maltalaisvastustajalle, kunnes vasta rankkarit pelastivat lontoolaisjoukkueen jatkoon. Sen jälkeen romanialainen Astra oli kuitenkin parempi kolmoskierroksella. Asenne ei ollut ehkä aivan kohdilllaan, mutta fanien kritiikki oli täysin aiheellista.

Nyt sama kaksikko kohtaa playoff-kierroksella – siis karsinnan viimeisessä vaiheessa ennen alkulohkoja. West Ham kävi nytkin lähellä putoamista, kun vierasottelu slovenialaista Domzalea vastaan tuotti maalin tappion (2-1). Kotivoitto 3-0-lukemin kuitenkin auttoi jatkoon.

Entäpä Astra? Joukkue päätyi tähän pisteeseen taivuttuaan Mestarien liigan karsinnoissa, jotka olivat sille ensimmäiset. Ottelupari FC Kööpenhaminaa vastaan tuotti 1-4-yhteistuloksen. Avausottelun seiskaminuutilla nähty 1-0-osuma jäi ainoaksi – sen jälkeen tie nousi pystyyn.

Maalipeli liki tuplakertoimella

Eurooppa-liigan karsinnoissa on paljon kiinni motivaatiosta. Vaikka West Ham tuskin lankeaa samaan sudenkuoppaan kuin vuosi sitten, mutta Hammersin pääfokus lienee Valioliigassa.

West Hamin puolustuspeli ei ole varsinaisesti säväyttänyt harjoituskaudella, ja kuten sanottua, Domzalekin heilutti verkkoa kahdesti.

Valioliigan avaus Chelsea vastaan tuotti sekin 1-2-tappion. Ottelu pelattiin niinkin tuoreeltaan kuin maanantaina, joten huili jää lyhyeksi, vaikka osaa miehistöstä toki kierrätetään.

Astra ei ole nimekkäin vastus, mutta hyvin todennäköisesti kertoimiaan parempi. Pelivalintamme onkin ”molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa” kertoimella 1,96.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 2,04
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 18.8. klo 21.15
TV / stream:  Unibet, Bet1234