Vetovihje: Brasilia – Saksa 20.8.2016

Kisaisäntä janoaa revanssia

Miesten olympiajalkapallo huipentuu isäntämaa Brasilian ja Saksan välisen koitokseen. Se palauttaa mieleen väkisinkin MM-välierän vuoden 2014 kisoista, jolloin maat kohtasivat niin ikään Riossa. Nyt pelinkuva lienee tyystin toinen.

BW eSports FI €100 welcome

Brasilia lähti kyseiseen välierään tuolloin suosikkina – olihan se turnausisäntä. Saksa ampui kotiyleisön sambarummuista kuitenkin kalvot rikki suorastaan pökerryttävin 1-7-lukemin. Brasilian fiasko jatkui vielä pronssiottelussa, jossa se kärsi 0-3-tappion Hollannille.

Nyt kyse on alle 23-vuotiaista pelaajista, mutta revanssihenki on noussut Brasiliassa äärimmäisen korkealle. Virekin on kova, sillä Honduras kaatui välierässä tennislukemin 6-0. Alussa brassit pelasivat puolivillaisesti pari ottelua, mutta joukkue on kasvanut turnauksen edetessä.

Myös Saksa on kasvanut samaan tapaan. Brasilian tapaan turnaus käynnistyi parilla tasapelillä (Meksiko ja Etelä-Korea), kunnes lilliputti Fidzi kaatui 10-0. Pudotuspeleissä jalkoihin jäivät Portugali ja Nigeria.

Tällä kertaa eri meininki

Brasilian tämänhetkinen sukupolvi on esiintynyt aikuisjoukkuetta vakuuttavammin. Se ei ole päästänyt omiin vielä yhtäkään maalia viidessä ottelussa. Ei siis ihme, että joukkue isännöi Saksaa hienoisena suosikkina.

Hyökkäyspäässä brassit taitavat maalinteon, kun kärjessä häärii esimerkiksi Neymar. Murskavoitto Hondurasia vastaan perustui kuitenkin pitkälti vastustajan tekemiin virheisiin, jollaisiin Saksa ei sorru.

Revanssihenki parin vuoden takaisesta tappiosta tietää sitä, että toista floppia Brasilia ei halua osakseen. Toisaalta Saksakaan harvemmin harrastaa
”maalintekokisoja” molempiin päihin. Me uskommekin siihen, että molemmat joukkueet lähestyvät ottelua puolustuksen kautta. Luvassa voi hyvinkin olla tarkka ja vähämaalinen koitos.

Pelikupongille poimitaan alle 2,5 maalia Unibetin tuplakertoimella.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonu)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 20.8. klo 23.20
TV / stream:  Yle TV2