Vetovihje: Juventus – Fiorentina 20.8.2016

Käynnistääkö Serie A:n mestari kautensa heti voitolla?

Italian Serie A palaa kesän odotuksen jälkeen ohjelmaan, ja lauantain myöhäisilta tarjoaa herkkupalana heti Juventuksen ja Fiorentinan välisen yhteenoton.

BW eSports FI €100 welcome

Saapasmaan pääsarja käynnistyy jo iltaseitsemältä Roman kohdatessa Udinesen, mutta oma huomiomme kohdistuu myöhäisotteluun. Siinä hallitseva mestari Juventus kohtaa viime kausina erinomaisesti esiintyneen Fiorentinan.

Isännillä on tilastollinen etulyöntiasema, sillä Juventus on voittanut neljä edellistä yhteenottoa ja hävinnyt edellisen keskinäisen vuonna 2013.

Viime kauden ryhmästään Juventus on menettänyt tärkeimmän palasensa Paul Pogban, mutta toisaalta tilalle on tullut Gonzalo Higuain. Runko on pysynyt ennallaan, mikä on ollut pitkään Juventuksen vahvuus.

Lue: Unibet tarjoaa ilmaisen kympin Serie A:n ja La Ligan avauskierrokselle!

Paluu perusasioihin

Kauden avauksessa peli on usein harvalla joukkueella täysin uomissaan. Siinä mielessä on aina hyvä asia, mikäli miehistö on pysynyt enimmäkseen muuttumattomana, sillä joukkueen pelitaktiset perusasiat tulevat suoraan selkäytimestä.

Juventus on erittäin hyvin organisoitunut ja puolustukseltaan vahva joukkue, varsinkin kotikentällään. Tämä heijastui kesän EM-turnaukseenkin, jossa Italian maajoukkueen puolustus muodostui pitkälti Juventuksen pelaajista. Siksi uskommekin tiiviiseen alakertaan.

Fiorentina on sitä paitsi vaikuttanut haavoittuvaiselta harjoituskaudella ja hävinnyt itse asiassa kaikki ottelunsa. Harjoituspelit ovat harjoituspelejä, mutta merkityksensä niilläkin on.

Tähän perustuen uskomme Juventuksen määräävän tahdin avauksessa. Pelikupongille valintaan Juventuksen nollapeli Bet1234:n kertoimella 2,20.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje:  Juventus pitää nollan
Kerroin:  2,20
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantai 20.8. klo 21.45
TV / stream:   Viasat Jalkapallo ja Viaplay