Vetovihje: Stoke – Manchester City 20.8.2016

Tulivoimainen ja Valioliigan suosikkeihin nostettu Manchester City matkaa Stoke Cityn vieraaksi Bet1234 Stadiumille. Me uskomme molempien heiluttavan verkkoja lauantain iltapäiväottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

Moni asiantuntija pitää Stokea yhtenä kovimmista haastajista taistelussa europaikoista. Seura on muovannnut pelilllistä identitettiään enemmän hyökkäykselliseen suuntaan, eikä loppusijoitus taulukon ylemmässä puoliskossa olisi todellakaan yllätys.

Avauskin lupaili hyvää, kun nousija Middlesbrough’n vieraana tuli 1-1-tasapeli. Tärkeää oli Xherdan Shaqirin maalimerkintä, sillä sveitsiläinen on hyökkäyspään tärkein tekijä joukkueen pistemetsästyksessä.

Pep Guardiolan Manchester City on Valioliigan kovin mestarisuosikki – niin, pitkälti juuri siksi, että puikoissa on Pep Guardiola. Maailmanluokan valmentaja luotsasi ryhmänsä 2-1-avausvoittoon Sunderlandistä. Viikolla Mestarien liigan karsinnassa kaatui romanialainen Steaua Bukarest vieraissa murskaluvuin 0-5.

Stokelta ovat sivussa Afellay ja Ireland. Vierailta on pari tärkeää ukkoa sivussa, ja heistä etenkin toppari-kapteeni Vincent Kompanyn poissaolo näkyy.

Kumpikin onnistuu maalinteossa?

Pep Guardiolan käsissä Manchester Citystä lienee tulossa aiempaa hyökkäysvetoisempi ”tiki-taka -joukkueen”. Hyökkäyspeli on todella väkevää, mutta puolustuspäästä ei löydy yhtäläisiä vahvuuksia. Avauksessa alakerta vaikutti hiukan huteralta sarjan hännille povattua Sunderlandiä vastaan.

Bukarestia vastaan Sergio Agüero teki kolme maalia viidestä, vaikka missasikin kaksi rankkaria! Maalivire on siis kunnossa.

Stoke on kuitenkin hankala vastus omalla kotistadionillaan, ja myös isäntien vahvuudet piilevät hyökkäyspelissä. Pelaajista esimerkiksi Shaqiri ja Arnautovic ovat huipputasoa.

Pelinkuva on selvä: Vieraat hyökkivät päälle, mutta alakerta kaipaa Kompany’tä. Vastassa on aliarvostettu kotijoukkue, joka saattaa hyvinkin rokottaa virheestä ainakin kertaalleen.

Pelivalintamme onkin ”molemmat onnistuvat maalinteossa” ComeOnin kertoimella 1,80.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Molemmat onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: ComeOn! (Talleta 10 euroa, pelaa 50 eurolla!)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 20.8. klo 14.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay