Vetovihje: Serbia – USA 21.8.2016

Kaikki on valmista USA:n kultajuhlille miesten olympiakoripallossa. Mutta onko rökälevoitto todella kiveen hakattu juttu?

BW eSports FI €100 welcome

Olympiakoriksen loppuottelu pelataan sunnuntai-iltana Suomen aikaa samalla, kun kisat Riossa päättyvät. Yhdysvaltojen Dream Teamin tie finaaliin on ollut odotettua kuoppaisempi, sillä välierässä Espanjakin kaatui vain kuudella pisteellä.

Toisaalta joukkue on voittanut kaikki ottelunsa, ja jos rehellisiä ollaan, se on hallinnut pelejä mielin määrin – myös semifinaalia. Vastustajilta vaaditaan ylisuorittamista ja USA:lta huonoa päivää, jotta lukemat pysyisivät tasaisina.

Finaalissa vastaan asettuu Serbia, jonka kone yski turnauksen alussa. Joukkue hävisi Australialle, Ranskalle ja USA:lle. Toisaalta jenkkejä vastaan tappiolukemiksi kirjattiin vain 91-94. Turnauksen edetessä Serbia on kasvanut, ja välierässä se kaatoi Australian.

USA yliarvostettu suosikki

Yhdysvaltojen olympiakulta on käytännössä varma. Tappio olisi massiivinen yllätys ja Dream Teamille totaalifiasko. Toisaalta näemme, että USA:n suosikin asemaa on paisuteltu liikaakin.

Kaikki peliyhtiöt pitävät todennäköisenä, että USA ottaa murskavoiton. Me emme kuitenkaan usko tähän, koska joukkue ei ole voittanut rökälelukemin kaikkia kovia vastustajiaan. Kuten sanottua, välierässä voitto irtosi vain kuuden pisteen marginaalilla, ja Serbiakin kaatui niukasti kolmella pisteellä.

Lisäksi kyseessä on olympiafinaali, johon liittyy aina oma erikoisjännitteensä myös ennakkosuosikin kannalta. Serbia panee kaiken peliin ja tuskin päästää USA:ta helpolla. William Hill tarjoaa Serbian 16 pisteen tasoituksesta kertoimen 1,91. Jos Serbia häviää tasan 16 pisteellä, panos palautuu.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  Serbia +16 (asian handicap)
Kerroin:  1,91
Peliyhtiö:  William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 21.8. klo 21.45
TV / stream:   Yle TV2