Vetovihje: Valencia – Las Palmas 22.8.2016

Valencia ja Las Palmas avaavat La Liga -kautensa maanantai-iltana. Viime keväänä kaksikko päätyi tasapisteisiin, mutta nyt suosikki on selvä.

BW eSports FI €100 welcome

Viime kausi ei ollut Valencialta kummoinen, sillä lopputaulukossa jäi käteen 12. sija 44 pisteellä. Samaan pistemäärään päätyi paremmalla maalierolla Las Palmas, jonka kanssa Valencia käynnistää uuden kauden tänä iltana kotikentällään.

Isännät ovat kauteen lähdettäessä pykälän verran vieraita edempänä. Valencia on niin seurana yleisesti ottaen kuin myös joukkueena yksinkertaisesti liian hyvä jäämään sarjataulukon alempaan puoliskoon.

Valencian harjoituskausi on sujunut hyvin, ja viimeksi kaatui Fiorentina lukemin 2-1. ryhmä vaikuttaa mielenkiintoiselta, kun mukana ovat muun muassa Alcacer ja Mina. Toisaalta niin Rodrigo kuin Nanikin ovat sivussa tästä ottelusta pelikieltojen takia.

Hyödynnä Unibetin 10 euron ilmaisveto – voimassa vielä tänään!

Myös vierailla poissaoloja

Myös Las Palmas on liikkeellä ilman osaa ykkösmiehistään, sillä sivussa on neljä meritoitunutta pelaajaa. Loukkaantuneina ovat Javi Castellano ja Hernán. Mauricio Lemos puolestaan on pelikiellossa, ja Sergio Araujo on todennäköisesti sivussa hänkin.

Kummallakin joukkueella on siis pahoja poissaoloja, mutta paperilla kotijoukkue on siitä huolimatta vahvempi. Valencia on muutenkin usein tyly isäntä, joten vastustajalle Mestalla ei ole välttämättä se mieluisin paikka vierailla heti kauden avauksessa.

Kun saamme Expektiltä kotivoitosta kertoimen 1,82, niin onhan siihen tartuttava.

Avaa pelitili Expektille ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Valencia voittaa
Kerroin:  1,82
Peliyhtiö:  Expekt (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu:  Maanantai 22.8. klo 23.00
TV / stream:   Viasat Jalkapallo ja Viaplay