Vetovihje: Luleå – SaiPa 23.8.2016

Isännät hämmentävän kova suosikki

Voitolla Champions Hockey League -rupeamansa Berliinissä startannut SaiPa pelaa tänä iltana Luulajassa, missä kotijoukkue on katsottu poskettoman kovaksi suosikiksi.

BW eSports FI €100 welcome

Uuteen SM-liigakauteen valmistautuva SaiPa käynnisti CHL-ottelut siis voitolla Saksassa, kun Eisbären Berlin taipui sunnuntaina 2-4-tappioon. Voiton takuumiehinä toimivat Joona Jääskeläinen (1+2), Tero Koskiranta (0+3) sekä erinomaisesti torjunut Jussi Markkanen (37 torjuntaa).

SaiPa jatkoi matkaa suoraan Pohjois-Ruotsiin, missä se kohtaa toissakauden CHL-mestarin, Luulajan. Lappeenrantalaiset matkustivat pelipaikalle jo eilen maanantaina pelipaikalle, ja tänään ottelu käynnistyy Suomen aikaa iltayhdeksältä.

Viime kaudella liigan runkosarjan viitossijalle päätynyt ja heti puolivälierissä pudonnut Sputnik on pitänyt vuoden taukoa europeleistä. Luleå sen sijaan on mukana kolmatta kautta. Ruotsalaisjoukkuehan voitti uudistetun formaatin CHL:n kaudella 2014-15. Viime kauden Ruotsin liigassa joukkue oli perussarjan nelonen ja taipui välierissä. Pronssistahan ei länsinaapurissa pelata.

CHL:n Luleå avasi tappiolla viime perjantaina, kun Eisbären oli parempi maalein 2-1.

UnibetTV lähettää ottelun ilmaiseksi asiakkailleen. Avaa pelitili tästä!

SaiPalle tarjolla lahjakertoimia!

Luleån riveissä on jonkin verran suomalaisväriä. Ilari Melart pelaa uransa toista kauttaan Ruotsin pääsarjassa, kun taas Julius Junttilalle alkava kausi on ensimmäinen ulkomailla. Muitakin tuttuja nimiä löytyy; Johan Harju pelasi Jokereissa KHL:ää, ja Brendan Mikkelsson 131 ottelua NHL:ssä.

Pääosa Ruotsin asiantuntijoista on veikkaillut joukkuetta täksi kaudeksi ylempään keskikastiin, sijoille 5-6. Samoja sijoja on povattu myös takavuosien heittopussin roolinsa taakseen jättäneelle SaiPalle. Liigojen välinen tasoero on käytännössä olematon.

Vedonlyönnissä kotivetoiset kertoimet (1,45-5,95-5,50) herättävätkin todella suurta ihmetystä. Luleå on toki SHL:n tylyimpiä isäntiä, mutta siitä huolimatta SaiPan potentiaali on pahasti aliarvioitu kertoimissa. Tähän viittaavat toki myös Berliinin otteluiden tulokset.

Me lyömme lapulle SaiPan tasoituksella +1,5 (asian handicap), jolle Pinnacle antaa markkinoiden parhaan kertoimen 2,09. Sputnik saa siis jopa hävitä maalilla, ja vetomme voittaa silti.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: SaiPa +1,5 (asian handicap)
Kerroin:  2,09
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Tiistai 23.8. klo 21.00
TV / stream:   UnibetTV