Vetovihje: Mönchengladbach – Young Boys 24.8.2016

Borussia Mönchengladbach on askelen lähempänä Mestarien liigan lohkovaihetta kuin illan vierailija Young Boys. Sveitsiläisten on pakko metsästää osumia.

BW eSports FI €100 welcome

Pelin henki on selvä: vain voittaja etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Sekä Borussia Mönchengladbach että Young Boys ovat joukkueita, jotka pelaavat usein runsasmaalisia otteluita. Tämä on ollut tilanne molemmilla jo pitkään. Sikäli ei siis yllätä, että otteluparin ensimmäinen kohtaaminen päättyi Young Boysin 1-3-tappioon.

Tuon kamppailun jälkeen Young Boys on pelannut yhden liigaottelun kotonaan Lausannea vastaan, ja 7-2-voitto kertoo siitä, ettei runsasmaalinen trendi ole ainakaan vielä päättymässä. Ottelupari Mestarien liigan edellisellä karsintakierroksella Shaktar Donetskia vastaan tuotti sekin kokonaiset kymmenen osumaa.

Peruuttelua tuskin luvassa

Young Boysin takamatka huomoiden sveitsiläisillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin jahdata maaleja hampaat irvessä. Tällainen pelinkuva lupailee aina osumia – ja nimenomaan molempiin päihin.

Uskommekin kamppailun käynnistyvän heti alkuvihellyksestä kovalla temmolla. Borussia Mönchengladbach ottaa mielellään vastaan tilan, jota aukeaa Young Boysin selustaan.

Pelivalintamme onkin yli 1,5 maalia (ensimmäinen puoliaika) Redbetin kertoimella 2,18.

Avaa pelitili Redbetille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  Yli 1,5 maalia (1. puoliaika)
Kerroin:  2,18
Peliyhtiö:  Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikko 24.8. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa