Vetovihje: Shaktar Donetsk – Istanbul Basaksehir 25.8.2016

Shaktar Donetsk on lähellä paikkaa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, ja Istanbul Basaksehir saa tuta isäntien paremmuuden jo otteluparin toisen kohtaamisen avauspuoliskolla.

BW eSports FI €100 welcome

Turkkilaiset taipuivat avausosassa 1-2-kotitappioon, joten Shaktar on selvä suosikki menemään tästä playoff-parista jatkoon ja lohkovaiheeseen.

Shaktar Donetsk on ollut jo vuosia vakiovieras maanosan ykkösturnauksissa. Joukkuetta ei myöskään tunneta siitä, että se mitenkään puolustaisi johtoaan peruutellen. Sen sijaan joukkue pyrkii rohkeasti pitämään palloa itsellään, tekemään aloitteita ja tarvittaessa prässäämään. Etenkin kotonaan joukkue onkin hankala vastus.

Kakkoskohtaamisessa lieneekin kyse vain siitä, missä vaiheessa Istanbul Basaksehir joutuu ottamaan sen lopullisesti kuolettavan iskun osakseen. Shaktarin tuntien paine lyödään päälle heti alkuminuuteilta lähtien, joten ratkaisuosuma saatetaan nähdä jo varhain.

Huippuvireinen kotijoukkue

Shaktar Donetsk on vaikuttanut viime aikoina erittäin vahvalta. Viimeksi viikonloppuna tuli 4-0-voitto Dniprosta – siinä siis Ukrainan huippujoukkueiden tasoero!

Shaktaria harva haluaa vastaansa, mutta huippuvireistä Shaktaria vielä harvempi. Joukkueella on nytkin alla seitsemän voittoa kahdeksasta.

Uskommekin, että Shaktar Donetsk painaa päälle heti alusta asti, mikä on liikaa vieraille. Pelikupongille valitaan ykkösmerkki jo avauspuoliajalle Redbetin kertoimella 1,92. Kerroin on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Redbetille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Shaktar Donetsk voittaa (1. puoliajan)
Kerroin:  1,92
Peliyhtiö:  Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstai 25.8. klo 22.00
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa