Vetovihje: Bayern München – Werder Bremen 26.8.2016

Müller jälleen "Grünweissin" kiusana?

Bundesliiga-kauden 2016-17 avausmittelö heittää kentälle heti hallitsevan mestarin Bayern Münchenin. Vastaan asettuu Werder Bremen, jonka sesonki saattaa käynnistyä selkäsaunalla.

BW eSports FI €100 welcome

Kaksikko ottaa siis varaslähdön kauteen Allianz Arenalla pääjoukon käynnistäessä rupeamansa myöhemmin samana viikonloppuna. Joskus aiemmin nämä yhteenotot olivat kuumia koitoksia, mutta viime kausina – Werderin taannuttua – näytökset ovat olleet suht yksipuolisia.

Keskinäisten otteluiden tilasto on vieraille karua luettavaa, sillä Bayern München on voittanut yhdeksän edellistä kohtaamista ja vieläpä näytöstyyliin. Kokonaismaaliero näissä on murskaava 38-3!

On siis täysin järkeenkäypää pitää Bayern Müncheniä suosikkina myös kauden avauksessa, ja näin peliyhtiöt ovat tehneetkin. Uusi kausi on kuitenkin uusi kausi, ja kauden avauksessa yllätysmahdollisuus on tavallista suurempi, me jätämme esimerkiksi tasoitusvedot tyystin sivuun. Bayern nimittäin voi hyvinkin venyä esimerkiksi ”vain” maalin voittoon.

Seitsemän keskinäistä, seitsemän häkkiä

Mielenkiintoinen tilasto sen sijaan on se, että Bayern Münchenin maalitykki Thomas Müller on paukuttanut osumia seitsemässä perättäisessä ottelussa Werder Bremeniä vastaan. Mietitäänpä uudestaan: seitsemän ottelua, seitsemän maalia – ja sama vastustaja.

Pelinkuvaa ennakoiden Thomas Müllerille luulisi aukeavan runsaasti tilaa tehdä pahojaan myös tänään. Siksi meille maistuu Müllerin maalista Bet1234:n kerroin 1,80 enemmän kuin hyvin.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje:  Thomas Müller onnistuu maalinteossa
Kerroin:  1,80
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Perjantai 26.8. klo 21.30
TV / stream:   Eurosport