Vetovihje: Tappara – Lugano 27.8.2016

Tappara kohtaa lauantai-iltana HC Luganon Champions Hockey Leaguen ensimmäisessä kotiottelussaan. Tiistaina tamperelaiset hakivat voiton vieraskaukalosta, joten irtoaako voitto myös Hakametsässä?

BW eSports FI €100 welcome

Sveitsiläisten käkikello sai maistaa tiistaina taistelukirvestä Luganon taivuttua 1-3-tappioon. Voitto oli tamperelaisille CHL-rupeaman ensimmäinen, sillä pari päivää aiemmin saksalainen Adler Mannheim oli avauksessa parempi 4-1-lukemin.

CHL:n alkulohko C:ssä kaikki ovat pelanneet siis ristiin, sillä aiemmin viikolla Mannheim oli hävinnyt Luganolle kotonaan maalein 2-3. Joka joukkueella on nyt siis kolme pistettä, kun lohkon kaksi parasta etenee pudotuspeleihin. Alkulohkon ”käänteiset” kierrokset ovat vielä pelaamatta.

Illan taisteluparin edellisessä kohtaamisessa tiistaina Luganossa avauserä oli Tapparalta heikko, mutta kaksi seuraavaa sujuivat paremmin. Maaleista vastasivat Teemu Nurmi, Arttu Ilomäki ja Henrik Haapala. Maalilla torjui Dominik Hrachovina.

Tänään Tapparalla on hyvä tilanne kokoonpanon suhteen, sillä käytännössä vain Alexander Bonsaksen ja Christian Heljanko ovat sivussa.

Suomalaisillekin tutun Dough Sheddenin luotsaama Lugano on mukana CHL:ssä vasta ensimmäistä kertaa. Ei siis olisi ihme, mikäli joukkue matkaisi Tampereellekin hiukan tunnustelevalla, tarkkailevalla asenteella.

UnibetTV lähettää ottelun suorana asiakkailleen. Avaa pelitili tästä!

Vähämaalista luvassa?

Kevään saavutukset olivat molemmilla joukkueilla kovat. Kuten tiedetään, Tappara on hallitseva Suomen mestari. Lugano jäi Sveitsissä viime keväänä hopealle, kun Bern oli parempi finaalivoitoin 4-1.

Tämä harjoituskausi on sujunut kirvesrinnoilta melko tehottomissa merkeissä. Kaksi CHL:ää edeltänyttä harjoituspeliä tuottivat vain yhdet osumat per ottelu samoin kuin CHL-avaus. Luganossa sujui jo paremmin, mutta ylivoimalla joukkue ei ole osunut vielä kertaakaan.

Toisaalta muistamme Jussi Tapolan pelifilosofian, joka rakentuu ensisijaisesti tiiviin ja tarkan puolustamisen varaan. Ja kun Tapparan tehot ovat jääneet alkukaudesta vähiin, tässäkään ottelussa tuskin mätetään hurjia maalilukemia.

Lyömmekin pelikupongille alle 5,0 maalia Unibetin kertoimella 1,79, mitä puoltavat myös lohkon aiemmat tulokset. Tasan viiden maalin toteutuessa panos palautuu. Kerroin on muuten markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Alle 5,0 maalia
Kerroin:  1,79
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Lauantai 27.8. klo 19.00
TV / stream:   UnibetTV