Vetovihje: Manchester City – West Ham 28.8.2016

Pep Guardiola on saanut Manchester Cityn pelin hyvään kuosiin, ja kun viime kauden komeetta West Ham saapuu Etihad Stadiumille, suosikkeja on vain yksi.

BW eSports FI €100 welcome

Taisimme jossain vaiheessa varoitella, että Manchester City aloittaisi kauden kenties vaisusti, mutta mitä vielä! City on ottanut kuusi pistettä kuudesta mahdollisesta, ja lisäksi paikka Mestarien liigassa aukesi 6-0-yhteistuloksella romanialaisesta Steaua Bukarestista.

West Ham oli – toki Leicesterin jälkeen – Valioliigan kovin yllättäjä viime kaudella. Joukkue tuomittiin ennen kauden alkua hännille tai ainakin sarjan alempaan puoliskoon, mutta Hammers nappasikin paikan eurokarsinnoissa, vaikka mahdollisuus jäikin täysimääräisesti hyödyntämättä. Viime kauden tapaan Eurooppa-liigan karsinta romanialaista Astraa vastaan tuotti yllättävän putoamisen 0-1-kotitappion myötä. Tämä oli faneille paha pettymys.

Kaikki puhuu kotivoiton puolesta

Me emme tyystin teilaa ajatusta West Hamin mahdollisesta europaikasta alkaneella kaudella, mutta otteet eivät ole todellakaan häikäisseet. Liiga-avauksessa tuli tappio Chelsealle, mitä seurasi nipin napin voitto AFC Bournemouthista. Eurooppa-liigan karsinta päättyi fiaskoon – kärsihän joukkue tappion vieläpä parhaimmistollaan, toisin kuin vuosi sitten varamiehisenä.

West Hamin itseluottamus ei siis ole parhaimmillaan, ja lepokin on jäänyt vähiin euro-otteluiden takia. Lisäksi poissaoloja riittää, kun esimerkiksi Andy Carroll, Manuel Lanzini ja André Ayew ovat sivussa. Tähti Dimitri Payetin odotetaan pelaavan vain yhden puoliajan, ja myös Hans Nordveitin tilanne on epävarma.

City sen sijaan osoitti Steaua Bukarestille kaapin paikan. Ykköset saivat vieläpä huilata avausosan 5-0-vierasvoiton jälkeen ja Mestarien liigan paikan varmistuttua.

Kaikki puoltaakin sunnuntaina Cityn voittoa. Kotonaan joukkue on vahva ja hyökkää väkevästi päälle, joten runsasmaalinen voittokaan ei olisi yllätys. Kupongille valitaan City -1,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,84, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Manchester City -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin:  1,84
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 28.8. klo 18.00
TV / stream:   Viasat Jalkapallo ja Viaplay