Vetovihje: Saksa – Suomi 31.8.2016

Tuulettaako "Basti" jäähyväispelissään?

MM-karsinnat odottelevat kulman takana, ja viimeisiä harjoitusotteluita pelataan sitä silmällä pitäen. Keskiviikkona hallitseva maailmanmestari kohtaa Hans Backen luotsaaman Suomen.

BW eSports FI €100 welcome

Mönchengladbachissa keskiviikkoiltana pelattava ottelu on osa kummankin maajoukkueen valmistautumista MM-karsintoja varten. Taktiset detaljit halutaan hioa kuntoon, sillä karsinnoissa jokainen piste tulee tarpeeseen.

Saksan karsintalohkossa on useita lilliputteja: Azerbaidzan, Pohjois-Irlanti ja San Marino. Muut joukkueet ovat Tsekki ja Norja. Olisikohan Saksan ykköspaikka silti jo kiveen hakattu..?

Tällä ottelulla on joka tapauksessa isompi merkitys. Kyseessä on symbolinen piste eräälle aikakaudelle, sillä ManUn keskikenttämies Bastian Schweinsteiger nimittäin pelaa viimeisen maaottelunsa. Äärimmäisen pidetty ja menestynyt keskikentän taistelija on todennäköisesti avauskokoonpanossa – kapteeninnauha viimeistä kertaa käsivarressaan. Myös Lukas Podolskin piti pelata keskiviikkona päätösottelunsa, mutta hän on loukkaantumisen takia sivussa.

Suomi on ”hiukan” eri tason joukkue kuin kotijoukkue, vaikka onkin perinteisesti pärjännyt Saksaa vastaan. Hans Backen miehistö valmistautuu karsintaan, jossa vastaan asettuvat EM-karsintojen unelmalohkon jälkeen muun muassa Kroatia, Islanti ja Turkki. Kiitos ja näkemiin!

Monella Huuhkajien pelaajalla on tällä hetkellä vieläpä loukkaantumisia, ja etenkin vieraissa maalinteko on ollut kohtuuttoman vaikeaa.

Valokeilassa maalintekijänä?

Vedonlyönnissä Saksa on selvä suosikki, mutta kotivoiton kerroin 1,20 ei pahemmin innosta – katseet siis toiseen suuntaan.

Moni pelisivusto on painanut Bastian Schweinsteigerin maalikertoimen varsin alas – olkoonkin, että hän on puolustava keskikenttämies. Mitä ilmeisimmin mies saa kuitenkin pelata pääosan ottelusta suhteellisen vapaassa roolissa – ja ennen muuta saa vetää rankkarit.

Ja onhan hän tykittänyt useamman osuman maajoukkueessa muutenkin. Niitä on tippunut tasaiseen tahtiin.

Sopivampaa vastustajaa tuskin voisi toivoa. Suomi ei ole enää takavuosien Saksa-tasapelien tasolla, eikä peli ole lähtenyt kulkemaan Hans Backenkaan alaisuudessa – saldona harjoitusotteluista viisi tappiota ja yksi tasuri.

Unibet antaa Schweinsteigerin maalista kertoimen 3,70, joka maistuu meille. Mikäli hän ei ole avauksessa, panos palautuu. Kerroin on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Bastian Schweinsteiger tekee maalin
Kerroin: 3,70
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 31.8. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.40