Vihjetykki: Linköping – JYP 2.8.2016

JYP jatkaa Champions Hockey League -taivaltaan Ruotsissa, missä vahvasti oman turnauksensa aloittanut Linköpings HC jahtaa kolmatta perättäistä voittoaan.

BW eSports FI €100 welcome

Niin suomalais- kuin ruotsalaisjoukkueet valmistautuvat uuteen liigakauteen kotimaidensa pääsarjoissa. Varsinkin länsinaapurin seuroilla pyyhkii hyvin, sillä 16 alkulohkossa peräti kuuden kärjessä komeilee ruotsalaisjoukkue (kaikkiaan seitsemästä mukanaolevasta!).

JYPin K-lohkoa johtaa Linköpings HC, joka on voittanut molemmat ottelunsa. Ensin ranskalainen Rapaces de Gap taipui 0-2-tappioon ja sen jälkeen JYP hävisi kotonaan 1-4. Jyväskyläläiset hakivat voiton Ranskasta samoin lukemin.

Näiden tulosten perusteella voidaan jo vetää jonkinlaisia johtopäätöksiä joukkueiden voimasuhteista. Ei siis yllätä, että Linköping pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa hienoisena suosikkina.

Katso ottelu ilmaiseksi UnibetTV:ssä – avaa pelitili tästä!

Vähämaalista luvassa?

JYP voitti European Trophyn 2013, joten europeleissä menestyminen ei olisi sillekään uutta. Siitä huolimatta kotijoukkue vaikuttaa tänään aavistuksen vahvemmalta. Me emme kuitenkaan hae pelikohdetta 1×2-merkeistä, vaan keskitymme maalimäärään.

JYPin harjoitusottelut ovat olleet varsin vähämaalisia (SaiPa-JYP 1-3, JYP-Pelicans 2-3 ja., Jukurit-JYP 1-2). Sitä ovat toisaalta olleet myös Linköpingin harjoitusottelut Tsekin turnauksessa ja esimerkiksi tiistaina Växjötä vastaan. Siitä tuloksena oli ”jääkarhuille” 1-3-tappio.

Tästä syystä lyömme lapulle alle 5,0 maalia Pinnaclen kertoimella 1,75, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje:  Alle 5,0 maalia
Kerroin:  1,75
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Perjantai 2.9. klo 21.00
TV / stream:   UnibetTV