Vetovihje: Valko-Venäjä – Ranska 6.9.2016

Ranska on nuollut haavojaan kesän EM-finaalitappion jälkeen ja lähtee voittajasuosikkina omaan MM-karsintalohkoonsa. Avausottelunsa se pelaa Borisov Arenalla, jossa Valko-Venäjä joutuu tiukille isäntänäkin.

BW eSports FI €100 welcome

A-lohkon ykkössuosikki on siis Ranska, Hollanti kovimpana haastajanaan. Myös Ruotsilla on mahdollisuus yllättää, mutta Bulgaria, Luxemburg ja Valko-Venäjä muodostanevat pohjatrion.

Valko-Venäjä on melko profiiliton jalkapallomaa, jolla ei ole isoja tähtiä Euroopan huippusarjoissa. Joukkue on aavistuksen parempi kuin maanosan heittopussit, mutta sitä korkeammalle ei rankingissä ole asiaa.

Ranska on maanosan – ellei koko maailman – parhaimmistoa. Tämä kävi selväksi myös kesän EM-kisoissa. Finaalissa tuli kuitenkin yllätystappio Portugalille. Se jätti turnauksesta kitkerän jälkimaun, jonka huuhtomiseksi tarvitaan mieluiten MM-karsintalohkon voitto.

Ranska selvästi parempi

Vihjetykin molemmat edelliset MM-karsintavihjeet osuivat, ja nyt haussa on kolmas osuma. Tällä kertaa luotamme Ranskaan, jonka pelivireen luulisi säilyneen lyhyen kesätauon yli tähän päivään.

Ryhmä on fantastinen; Antoine Griezmann on yksi maailman parhaista futaajista. Dimitri Payet ja Paul Pogba ovat hekin maailmanluokan pelaajia. Ranskan pitäisi viedä tämä lohko hölkkäämällä, eikä Valko-Venäjälle jää nokan koputtamista. Les Bleus pelasi kenraalinsa Italiaa vastaan, ja esitys oli erinomainen: tuloksena 3-1-voitto.

Pelikupongille siis Ranska -1,25 maalia (asian handicap), joka palauttaa puolet panoksesta, mikäli Ranska jää vain yhden maalin voittoon. Suuremmalla voitolla Unibet miltei tuplaa panoksen (1,98). Kerroin on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Ranska -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,98
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 6.9. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa