Liigan starttikampanja: Katsele Ruudun tv-matseja kuukausi ilmaiseksi!

Uusi kausi kiekkoliigassa on vihdoin käynnistymässä. Vihjetykki tarjoaa kuukauden tv-matsit ilmaiseksi starttikampanjaan osallistuville.

Kausi 2016-17 pyörähtää käyntiin perjantaina 16. syyskuuta, ja Vihjetykki haluaa olla mukana lähtöpamauksessa järjestämällä oman erikoiskampanjan. Sivuston kautta pelitilin Nordicbetille, Betsafelle tai Betssonille avanneet kymmenen ensimmäistä nimittäin saavat itselleen Ruudun yhden kuukauden lahjakortin.

Nyt sinulla on siis ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä lätkäkauden avauskuukausi vain kymmenen euron sijoituksella. Kaikki mainitut pelisivustot ovat Pohjoismaissa markkinoiden suosituimpia ja turvallisia vedonvälittäjiä, jotka palvelevat asiakkaitaan suomeksi.

Näin lunastat katseluoikeuden

  1. Avaa uusi pelitili Nordicbetille, Betsafelle tai Betssonille ylläolevasta linkistä.
  2. Talleta pelitilillesi avaamisen jälkeen vähintään kymmenen (10) euroa.
  3. Lyö mikä tahansa veto vähintään yhden (1) euron panoksella.
  4. Edellä mainittujen kohtien jälkeen täytä alla oleva lomake huolellisesti.
  5. Lomakkeen täyttämisen jälkeen tarkistamme pelitilisi avauksen, jonka jälkeen postitamme sinulle yhden (1) kuukauden Ruutu-lahjakortin.
  6. Jokaiseen osallistujaan otetaan yhteyttä lomakkeen vastaanottamisen jälkeen henkilökohtaisesti.

HUOM! Osallistumalla kampanjaan annat Vihjetykki.comille oikeuden varmistaa em. peliyhtiöiltä pelitilisi olemassaolon kampanjan sääntöjen puitteissa.

Lahjakortteja on tarjolla kymmenelle (10) ensimmäiselle uudelle asiakkaalle. Lahjakortin toimitusaika on 2-4 päivää lomakkeen saapumisesta.

Tällä hetkellä lahjakortteja jäljellä: 0

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT!

    Etu- ja sukunimi

    Sähköposti

    Avaan pelitilin
    NordicbetilleBetsafelleBet365:lleBetssonille

    Osoite, postinumero ja paikkakunta