Vetovihje: Schalke – Bayern München 9.9.2016

Schalke 04 ja Bayern München ottavat varaslähdön Bundesliigan kakkoskierrokseen perjantai-iltana. Me uskomme, että verkot heiluvat Veltins-Arenalla molemmissa päissä.

BW eSports FI €100 welcome

Ruoriin tarttunut Markus Weinzierl ja useat nimekkäät hankinnat nostivat Schalkeen kohdistetut odotukset korkealle kauden alla. Pettymys olikin melkoinen, kun Eintracht Frankfurt oli avauksessa vahvempi maalein 1-0. Tekopaikkoja tasoitukseen oli, mikä pahensi pettymystä entisestään.

Bayern München on saksalaisen jalkapallon jättiläinen, ja on hallinnut sarjaa melko suvereenisti 2000-luvulla. Alla on neljä peräkkäistä mestaruutta, ja sama titteli on tavoitteena tietenkin tälläkin kaudella.

Schalken kokoonpanosta ei ole ihmeempää kerrottavaa. Bayern sen sijaan saa takaisin miehistöönsä Kingsley Comanin, mutta Douglas Costan ja Arjen Robbenin tilanne on epävarma. Kokonaan sivussa ovat Renato Sanches ja Jerome Boateng.

Aliarvostettu kotijoukkue?

Onnistuisiko Schalke nappaamaan kauden avausvoittonsa kivikovaa Bayernia vastaan? Ehkäpä ei, mutta maalinteko voi silti hyvinkin luonnistua esimerkiksi tasapelin arvoisesti.

Parhaan pelikohteen löydämmekin 1×2-kohteiden tai tasoitusvetojen sijasta ”molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa” -kohteesta.

Tämän kauden Schalke on äärimmäisen mielenkiintoinen ryhmä, jolla on hyvät mahdollisuudet menestyä jopa paremmin kuin viime kaudella (viitossija). Mestarien liigakin saattaa hyvin kutsua.

Hyökkäykseltään Schalke on tutun kova Klaas-Jan Huntelaar terävimpänä kärkenään. Bayernin kanssa edelliset 4/5 kamppailua ovat tuottaneet vähintään yhden osuman molempiin päihin.

Bayern löi avauksessaan Werner Bremenin tennislukemin 6-0, mutta tästä ottelusta tulee varmasti tiukempi. Luvassa on lyhyt huili ajatellen tiistain Mestarien liigan Rostov-ottelua, mikä saattaa näkyä peluutuksessa.

Pelivalintamme onkin ”molemmat joukkueet tekevät maalin” ComeOnin tuplakertoimella.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 9.9. klo 21.30
TV / stream: Eurosport 2, Bet1234, Unibet