Vetovihje: Celta Vigo – Atlético Madrid 10.9.2016

Jalkapallolauantai käynnistellään jo kahdelta Suomen aikaa, kun Celta Vigo ja Atlético Madrid iskevät yhteen Espanjan liigassa. Kaikki puhuu tiukan ja vähämaalisen koitoksen puolesta.

BW eSports FI €100 welcome

Tämä kaksikko on ollut La Ligan alkutaipaleella iso pettymys – onhan kummallakin kahden kierroksen jälkeen nolla voittosarakkeessa.

Celta Vigo on hävinnyt molemmat ottelunsa. Avauksen se pelasi nousija Leganésia vastaan ja hävisi selvänä suosikkinakin 0-1. Sen jälkeen Real Madrid oli odotetusti numeroa isompi, mutta takaisku nähtiin vasta 81. minuutilla. Europeleihin tähtäävä Celta Vigo on ollut siis melkoinen pettymys.

Toisaalta sitä on ollut myös mestarikandidaatti Atlético Madrid. Vastassa on ollut kaksi sarjatulokasta – mainittu Leganés sekä Deportivo Alavés – molempien vääntöjen päättyessä tasan.

Deltan terveystilanne on huono. Avauskokoonpanosta on pari ukkoa sivussa, kuten esimerkiksi keskikentältä tärkeä Orellana. Marcelo Díazin tilanne on epävarma. Atlético Madridin ryhmä on selvästi ehjempi.

Maalipoletit likoon

Atlético Madridin menestysresepti viime vuosina on ollut toimiva yhteispeli ja nimenomaan kollektiivinen puolustaminen. Alakerran puhkominen on ollut vastustajille hankalaa muun muassa siksi, että keskuspuolustuksessa häärii maailmanluokan toppari Diego Gódin. Joukkue ottaa usein tiukkoja yhden maalin voittoja.

1/2-0-voitot ja jopa maalittomat tasurit toistuvat tämän tästä. Kuvio on siis erilainen kuin pahimmilla kilpailijoilla Real Madridilla ja Barcelonalla näiden kohdatessa selvästi heikompia vastustajia.

Nyt vastassa on Celta Vigo, jonka peli on tökkinyt etenkin hyökkäyspäässä. Puolustuspeli sen sijaan on toiminut.

Atlético pelaa Mestarien liigaa jo kolmen päivän päästä ja haluaa säästää voimiaan. Luvassa lieneekin tiukka taisto, joka saattaa hyvinkin päättyä 0-0/0-1 -tyyppisiin lukemiin.

Alle 2,0 maalia (asian handicap) lyödään lapulle Pinnaclen kertoimella 1,99, joka on markkinoiden paras. Panos palautuu tasan kahden maalin toteutuessa.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Alle 2,0 maalia
Kerroin: 1,99
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 10.9. klo 14.00
TV / stream: Bet1234Unibet