Vetovihje: Sunderland – Everton 12.9.2016

Loukkaantumisten runtelema Sunderland hakee vielä voittovirettään. Olisiko kotiottelussa Evertonia vastaan asiaa saaliinjakoon?

BW eSports FI €100 welcome

Sunderland ja Everton ovat saaneet odottaa viikonlopun yli paluuta parin viikon sarjatauolta. Jos kertoimenlaskijoihin on uskominen, tässä ottelussa kohtaavat kaikesta päätellen häntä- ja kärkipään joukkueet.

Sunderland on avannut kauden kehnosti, tuloksenaan 2-1-tappiot Manchester Citylle ja Middlesbrough’lle, joita seurasi 1-1-tasapeli Southamptonin vieraana. Viimeisimpään tulokseen David Moyes saattoi olla tyytyväinen, mutta töitä riittää vielä.

Everton on aina hankala veikattava. Laatua ryhmässä on piisannut vuosia, mutta esimerkiksi keväällä joukkue ei yltänyt lähellekään omaa tasoaan. Alkukausi on tuottanut tasurin Tottenhamin kanssa sekä voitot West Bromwichista ja Stokesta.

Pelaamisen arvoinen kakkonen

Everton on monta pykälää parempi kuin Sunderland – se on selvä.

Myös matkapeleissä Everton on vahva, sillä viime kausi tuotti vain viisi vierastappiota (kotona kahdeksan). Viime kaudella Sunderland hävisi identtisen ottelun 0-3.

Sunderland kärsii lisäksi loukkaantumisista. Uusi kolmosveskari Mika joutuu kovaan paikkaan, ellei Pickford pelaa. Lisäksi avainhyökkääjä Fabio Borini on sivussa. Ihan ehjä ei ole toki Evertonkaan, kun ainakin James McCarthy on sivussa.

Kokonaisuutena ottelun pitäisi olla kuitenkin vieraiden heiniä. Lapulle valitaan kakkonen William Hillin kertoimella 2,20. Se on markkinoiden paras.

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Everton voittaa
Kerroin: 2,20
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 12.9. klo 22.00
TV / stream:  Viasat Jalkapallo