Vetovihje: PSG – Arsenal 13.9.2016

Mestarien liigan A-lohkon suosikit Paris Saint-Germain ja Arsenal avaavat pelin keskinäisellä yhteenotolla. PSG on kompastellut alkukaudesta, joten vierailla on hyvä iskun paikka Parc des Princesillä.

BW eSports FI €100 welcome

Lohkon muut joukkueet ovat Basel ja Ludogorets, joten kärkisijoille ovat tyrkyllä vahvasti nimenomaan Paris Saint-Germain ja Arsenal.

PSG:n jatko on hiukan avoin sitten supertähti Zlatan Ibrahimovicin lähdön. Ranskalaisen seurajoukkuefutiksen ykkönen ei olekaan häikäissyt alkukaudesta, saldonaan 2-1-1. Sillä irtoaa Ranskan liigassa vasta nelossija.

Täsmälleen sama saldo on Arsenalilla Valioliigassa, mutta toisaalta joukkueen ei odotetakaan dominoivan Englannissa yhtä vahvasti kuin PSG:n Ligue 1:ssä. Peli on kuitenkin parantunut koko ajan kehnon avauksen jälkeen, ja viimeisimmästä Southampton-ottelusta jäi hyvä maku suuhun.

Arsenalilla hyvät saumat pisteille

Hyökkäyksellisesti Arsenal on säväyttänyt, ja alakerrassa toppari Shkodran Mustafi on ollut hyvä, vaikkei Southamptonia vastaan ollutkaan parhaimmillaan.

Raporttien ja itse näkemämme mukaan PSG:n peli ei ole vielä uomissaan. Ykköstähden lähtö näkyy yhä selvästi.

Kotonaan PSG on toki hienoinen suosikki 1×2-kertoimien ollessa luokkaa 1,92-3,75-4,40. Oma pelivalintamme on kuitenkin Arsenal +0,5 maalia (asian handicap).

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Arsenal +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,98
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 13.9. klo 21.45
TV / stream: Yle TV2