Vetovihje: Feyenoord – Manchester United 15.9.2016

Kovavireinen Feyenoord kohtaa Manchester Unitedin Eurooppa-liigan avauksessa. Me odotamme kohtaamisesta tiukkaa ja vähämaalista.

BW eSports FI €100 welcome

Feyenoord pyrkii kovasti nousemaan takaisin hollantilaisfutiksen kirkkaimpaan eliittiin, johon se takavuosina lukeutui. Eurokentillä Feyenoordia onkin nähty, mutta maansa mestaruutta se ei ole onnistunut nappaamaan sitten kauden 1998-99. Nyt hanskassa on kuitenkin kärkisija viidellä voitolla viidestä ottelusta.

Myös Manchester United tähyää takaisin huipulle Englannissa, sillä viime vuosina menestys ei ole ollut edelliskausien veroista. Juuri nyt kaikki näyttää hyvältä, kun Zlatan Ibrahimovic, keskikentän tähti ja valmentajanero José Mourinho häärivät joukkueen avainhahmoina. Valioliigassa peli on kulkenut hienosti, vaikka viimeksi paikallisottelu päättyikin Cityn eduksi.

Tästä ottelusta vieraat ovat jättäneet osan isoista nimistä – kuten Wayne Rooneyn – kotiin.

Alipeli houkuttaa

Hollantilainen jalkapallo jää jälkeen Englannin huipputasosta, mutta huippuvireistä Feyenoordia ei sovi aliarvioida. Sellainen on ainakin oma tuntumamme.

Feyenoord on etenkin kotonaan kova luu purtavaksi, eikä ManUlla ole toisaalta voittamisen pakkoa. Tasapeli Rotterdamista olisi sille kelpo tuliainen.

Sama pätee tietysti Feyenoordiinkin. Tasuri ManUn veroista joukkuetta vastaan olisi oivallinen tulos.

ManUn puolustuspeli on toiminut alkukaudesta hyvin (City-peli pois lukien). Hyökkäyspäässä Zlatan Ibrahimovicin uumoillaan aloittavan penkille ja tekevän tilaa Marcus Rashfordille, eikä Rooney ole tosiaan edes mukana.

Summa summarum: Odotettavissa on tiukka ja tasainen matsi, josta tasapeli kelpaisi molemmille. Lyödään lapulle alle 2,5 maalia Unibetin kertoimella 1,96. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,96
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 15.9. klo 20.00
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu