Vetovihje: Team North America – Suomi 18.9.2016

Leijonat aloittaa urakkansa jääkiekon World Cupissa maanantain vastaisena yönä Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaita vastaan.

BW eSports FI €100 welcome

World Cupia on höystetty hiukan erikoisilla joukkueilla, kun mukana ovat Suomen, Ruotsin, Tsekin, Venäjän, Kanada ja Yhdysvaltojen ohella myös Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden tähdistöjoukkue sekä muun Euroopan parhaimmistosta koottu ryhmä.

Suomi kohtaa B-lohkon avausottelussaan juuri Pohjois-Amerikan nuorisojoukkueen A-lohkon aloitettua pelit jo edellisyönä. Heittopussiksi ennalta tuomittu muun Euroopan all-stars nollasi USA:n tyylipuhtaasti ja tukki monen asiantuntijan suun. Näitä ”tekemällä tehtyjä” joukkueitakaan ei siis sovi aliarvioida.

Leijonien ensi yön vastustaja koostuu siis sekä Kanadan että USA:n alle 23-vuotiaista NHL-pelaajista. Joukkueen liiderinä ja supertähtenä voi pitää ilman muuta Connor McDavidia. Esiotteluissa joukkue kaatoi Team Europen peräti lukemin 7-4 ja 4-0. Kenraalissa Tsekki oli kuitenkin parempi 3-2.

Taitava ryhmä vastassa

Suomella on kasassa ryhmä, jolla on kokemusta ja rutiinia isoista maaotteluista vastustajaa enemmän. Leijonille on ehtinyt muodostua viime vuosina enemmän tai vähemmän vakiintunut ja hyvin organisoitu kollektiivinen pelitapa, jossa pääpaino on yksilötaidon sijasta nimenomaan toimivassa joukkuepelissä. Vastustaja sen sijaan on sekalainen joukko nuorehkoja pelaajia, joilla kuitenkin piisaa nopeutta ja taitoa.

Suomi kohtasi esiotteluissa kahdesti Ruotsin ja kerran Yhdysvallat. Ruotsi kaatui ensin Helsingissä jatkoilla 3-2, mutta Göteborgissa Tre Kronor oli parempi 6-3. Jenkit olivat parempia maalein 3-2.

1×2-kohteissa ottelu on katsottu ennalta käytännössä tasabookiksi. Me lyömme kupongille kuitenkin yli 5,5 maalia Pinnaclen kertoimella 2,12, sillä Suomelta ei nykyisellään puutu maalintekotaitoa. Esiotteluissa kävi kuitenkin selväksi, että myös vastustaja osaa heiluttaa verkkoa. Pinnaclen kerroin on selvästi kilpailijoita parempi.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje:  Yli 5,5 maalia
Kerroin:  2,12
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Maanantain vastainen yö klo 03.00
TV / stream:
 Nelonen ja Viasat Jääkiekko