Vetovihje: Ruotsi – Team North America 21.9.2016

Svenskien peleissä eivät verkot heilu

Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkue tarvitsee kipeästi pisteitä jatkoon päästäkseen. Heruuko niitä tiiviisti puolustavalta Ruotsilta?

BW eSports FI €100 welcome

Jääkiekon World Cupin ottelut B-lohkossa ovat olleet varsin vähämaalisia. Ruotsi on pelannut maalittomat avauserät molemmissa otteluissaan tähän mennessä, kun taas Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaat ovat voittaneet molemmat omansa 1-0.

Kumpikin joukkue on siis pyrkinyt pelaamaan tarkasti ensimmäisessä erässä, ja varsinkin Ruotsin pelisuunnitelma nojaa muutenkin tiiviiseen puolustamiseen. Pohjois-Amerikan avauserien vähämaalisuus vaikuttaa enemmän sattumalta.

Pohjois-Amerikka tarvitsee voiton

Pohjois-Amerikka löi avausottelussaan Suomen 4-1, mutta 3-4-tappio Venäjälle tiesi sitä, ettei jatkopaikka olekaan enää varma. Ruotsilta joukkue tarvitsee ehdottomasti pisteitä tai mieluiten voiton.

Ruotsi puolestaan avasi turnauksen 2-1-voitolla Venäjästä ja jatkoi eilen 2-0-voitolla Suomea vastaan. Turnauksen voittaakseen sinikeltaiset tarvitsevat kuitenkin lisää tehoja maalipaikoissa, sillä kahdella tehdyllä osumalla voi olla jatkopeleissä hankala voittaa. Esimerkiksi Kanada on paukuttanut kahdessa ottelussa jo kymmenen häkkiä.

Vielä ei Tre Kronorin kannata kuitenkaan muuttaa pelisuunnitelmaansa, vaan tiivis puolustuspeli on edelleen avainasemassa. Me uskommekin, että avauserässä jäädään alle 1,5 maaliin, mistä Betway tarjoaa kertoimen 1,95.

Avaa pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje:  Alle 1,5 maalia (1. erä)
Kerroin:  1,95
Peliyhtiö:  Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu:  Keskiviikko 21.9. klo 22.00
TV / stream:  Viasat Jääkiekko