Vetovihje: Dortmund – Freiburg 23.9.2016

Borussia Dortmund on napsinut kolme vakuuttavaa voittoa putkeen, mutta ensi viikolla on luvassa Mestarien liigan peli. Onko fokus kohdillaan illan Freiburg-pelissä?

BW eSports FI €100 welcome

Dortmundin startti oli kehno: maalin voitto Mainz 05:sta ja niukka tappio nousija RB Leipzigille, mutta sen jälkeen meno on ollut toisenlaista. Polska Legia Warszawa taipui Mestarien liigassa tennislukemin 0-6-kotitappioon. Sen jälkeen Dortmund rökitti Darmstadtin samoin lukemin. Viimeksi Wolfsburg hävisi kotonaan 1-5.

Vire on toisin sanoen kova, ja haaste Bayern Münchenille mestaruustaistoa ajatellen on heitetty.

Freiburg on sarjanousija vietyään 2. Bundesliigan nimiinsä näytöstyyliin – 34 ottelusta pisteitä kertyi 72. Nyt seura haluaa vakiinnuttaa paikkansa ylhäällä, ja startti onkin ollut hyvä tuottaen kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Vieraiden sairaslista on pitkä varsinkin alakerrassa, mutta tilanne on ollut sama koko alkukauden. Myös Dortmundilla on poissaoloja. Marco Reus on likimain pelikunnossa, mutta tuskin pelaa. Marc Bartra on toinen kysymysmerkki.

Freiburg puolustaa

Kun Dortmund saa vauhdin päälle, joukkue on hankalasti pysäytettävissä. Tämä kävi selväksi myös Wolfsburgissa,  jonka piti olla kotonaan erittäin vahva – taisteleehan joukkue europaikoista. Tällä tasolla Dortmund on kuitenkin pelannut ilta toisensa jälkeen.

Ensi viikon alkupuolella on luvassa kuitenkin tärkeä Mestarien liigan koitos Real Madridia vastaan. Tämä ehkä pudottaa latausta tähän iltaan aavistuksen verran. Toiseksi Freiburg lähestyy peliä puolustuksen kautta, ja nolla pysyi viimeksikin kotona HSV:tä vastaan. Voi siis ottaa aikansa, ennen kuin kotijoukkue saa maalihanat auki.

Me lyömmekin kupongille alle 3,75 maalia (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 1,79. Kerroin on markkinoiden paras. Puolet panoksesta palautuu neljän maalin toteutuessa. Sitä vähemmällä maalimäärällä kassakone kilahtaa.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa kerrointoppi itsellesi!

Vetovihje: Alle 3,75 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,79
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 23.9. klo 21.30
TV / stream: Eurosport 2