Vetovihje: Arsenal – Chelsea 24.9.2016

Valioliiga-lauantain herkkupala on kuuma paikallisvääntö Arsenalin ja Chelsean välillä Emirates Stadiumilla. Onko Lontoo punainen vai sininen?

BW eSports FI €100 welcome

Nämä joukkueet ovat paitsi paikalliskilpailijoita, myös sarjan kuumimpia mestarisuosikkeja – tai yhdet niistä. Tällä hetkellä joukkueilla on hallussaan nelos- ja viitossijat, kun kumpikin on kerännyt kymmenen pinnaa.

Kuntokäyrät tosin poikkeavat toisistaan, sillä Arsenal aloitti tappiolla, ja pomppasi tasapelin kautta kolmen ottelun voittoputkeen. Chelsea puolestaan voitti kolme ensimmäistä, ja tasuria seurasi viimeksi tappio. Kumpikin muuten kärsi tappionsa Liverpoolille.

Chelsean puolesta puhuu tässä ottelussa ja ylipäänsä taistelussa kärkisijoista se, että euro-ottelut eivät häiritse sarjapelejä. Arsenal kohtaa Baselin Mestarien liigassa ensi viikolla, kun taas Chelsea saa rauhassa valmistautua seuraavaan mittelöön.

Arsenalin terveystilanne näyttää paranevan, sillä Oliver Giroud ja Aaron Ramsey lienevät pelikunnossa. Sen sijaan Danny Welbeck, Per Mertesacker ja Carl Jenkinson ovat ulkona. Chelsea toivoo saavansa kapteenin ja topparitähtensä John Terryn kuntoon. Kurt Zouma ja Marco van Ginkel ovat loukkaantuneina sivussa.

Maalinteko Chelseaa vastaan hankalaa

Chelsea on ollut Arsenalin painajaismaisin vastustaja viime vuosina. Sarjassa Arsenal on nimittäin jäänyt maaleitta jo kuusi kertaa peräkkäin ja hävinnyt neljä näistä. Toki sekaan mahtuu yksi 1-0-voitto Community Shieldissä.

Kaiken kaikkiaan keskinäiset ottelut ovat olleet yleensä tiukkoja ja vähämaalisia. Seitsemän ottelua kahdeksasta on tuottanut alle 2,5 maalia. Tätä eivät kertoimenlaskijat ole kuitenkaan huomoineet – he tuijottavat vain molempien maalivirettä, joka on ollut kummallakin hyvä. Ja mikäli John Terry on mukana, sitä pienemmäksi maaliodotusarvot jäävät.

Pelivalintamme on alle 2,75 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,88. Puolet panoksesta palautuu tasan kolmella maalilla.

Talleta ComeOnille 10 euroa – pelaa 50 eurolla!

Vetovihje: Alle 2,75 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus tai 10/50 euroa)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 24.9. klo 19.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo