Vetovihje: West Ham – Southampton 25.9.2016

Kaksi suuren luokan pettymystä, West Ham ja Southampton, iskevät yhteen London Stadiumilla. Onko kotijoukkue katsottu suotta altavastaajaksi?

BW eSports FI €100 welcome

Viime kauden sensaatio West Ham on kerännyt viidestä ottelusta kolme pinnaa. Pelin olisi siis asetuttava nopeasti uomiinsa, mikäli joukkue haluaa nousta taistelemaan europaioista. Kellarista olisi muutenkin hyvä kivuta hiljalleen katutasolle.

Southampton on pärjännyt viime viikkoina paremmin, mutta pettymys senkin alkukausi on Valioliigassa ollut. Viidestä ottelusta on kertynyt yhtä monta pistettä olkoonkin, että Eurooppa-liigassa ja Liigacupissa startti on ollut mainio. Alla on kaikki kilpailut mukaan lukien kolme perättäistä voittoa.

West Hamillä on pari loukkaantumista kuten esimerkiksi Arthur Masuaku puolustuksessa. Southamptonin tilanne on hyvä.

Selvä ylikerroin

Southamptonilla on alla siis kolmen voiton putki, mutta West Hamin pitäisi kaiken järjen mukaan taistella samoista sijoituksista. Liigassa Sotonilla onkin vain kaksi pistettä enemmän kuin Hammersilla. Liigacupin ja oikeastaan Eurooppa-liigankaan ottelut eivät ole suoraan vertailukelpoisia Valioliigaan.

Isäntien pitää kuitenkin olla tarkkana Charlie Austinin kanssa, sillä Southamptonin hyökkääjä on osunut jo neljästi kolmessa viime ottelussa.

Mutta että The Saints suosikkina West Hamin vieraana? Jaa-a, ei mene meiltä läpi.

Pelivalintamme on West Ham +0 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 2,25. Panos palautuu, mikäli ottelu päättyy tasan.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihje: West Ham +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,25
Peliyhtiö: Bet1234 (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 25.9. klo 18.00
TV / stream:  Viasat Jalkapallo