Vetovihje: Burnley – Watford 26.9.2016

Heikkovireinen Burnley isännöi hyvävireistä Watfordia Turf Moorilla maanantain ainoassa Valioliiga-mittelössä. Olisiko isäntien yllätykseen silti saumoja?

BW eSports FI €100 welcome

Jo ennalta oli tiedossa, ettei Burnleyn asema sarjanousijana ole helppo. Viidestä ottelusta onkin kasassa vasta neljä pistettä, ja alapuolella on vain kolme joukkuetta. Toisaalta ainoa voitto tuli kovasta Liverpoolista.

Watford on seura, jonka tulevaisuus näyttää lupaavalta. Joukkue pelaa viihdyttävää futista, ja puolustuksessa on pari kovaa nimeä. Sarjasopimus uusittiin keväällä ilman ongelmia – loppusijoitus oli kolmastoista. Kauden alkuohjelma on ollut hankala, mutta silti saldona on 2-1-2.

Vierailta on pari pelaajaa ulkona ja pari kysymysmerkkiä. Isänniltä on sivussa pelikieltoaan lusiva Andre Gray.

Lähempänä tasabookkia

Vedonlyönnissä Watford on asetettu suosikiksi, mutta itse kyseenalaistamme vieraiden selkeän paremmuuden. Loppusijoituksissa Watford löytyy keväällä ilman muuta Burnleyn yläpuolelta, mutta kertoimissa vieraiden kerroin on painettu liian alas – varsinkin kun pelataan Turf Moorilla.

Watford kaatoi ManUn 3-1 viime viikolla, kun taas Leicester löi Burnleyn 3-0. Mutta toisaalta – jos Burnley onnistui kaatamaan Liverpoolin jokunen viikko sitten 2-0, niin ei kotivoitto tänäänkään mikään hirmuinen yllätys olisi.

Pelivalintamme on Burnley +0 maalia (asian handicap), josta Unibet antaa kertoimeksi 2,23. Panos palautuu tasapelillä.

Avaa pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Burnley +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,23
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 26.9. klo 22.00
TV / stream:  Viasat Jalkapallo